888 Μικρές Χαριτωμένες Κουζίνες που Δίνουν Έμπνευση για τη Διακόσμηση της Δικής σας | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Μικρές Χαριτωμένες Κουζίνες που Δίνουν Έμπνευση για τη Διακόσμηση της Δικής σας

Μικρές Χαριτωμένες Κουζίνες που Δίνουν Έμπνευση για τη Διακόσμηση της Δικής σας

Το ότι μια κουζίνα είναι μικρή σε μέγεθος δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει στιλ. Το χρώμα και η διακόσμηση παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα διαμορφωθεί η κουζίνα σας είτε είναι μεγάλη είτε είναι μικρότερη.

Βρήκαμε 8 μικρές κουζίνες με πολύ εντυπωσιακό στιλ και διακόσμηση! Δείτε τις…

Χρησιμοποιήστε χρώμα Το χρώμα μπορεί να δώσει στιλ στην κουζίνα σας εύκολα και γρήγορα. Όσο μικρή και αν είναι η κουζίνα ένα έντονο χρώμα δεν θα την κάνει να δείχνει πιο μικρή αλλά θα της προσθέσει χαρακτήρα.

Βάλτε χρώμα στη μικρή κουζίνα σας για να τη διαχωρίσετε από τον υπόλοιπο χώρο.

Έξυπνη διακόσμηση Αν η κουζίνα σας είναι μικρή μπορείτε να βάλετε ένα μικρό τραπεζάκι δίπλα στο παράθυρο για να τρώτε το πρωινό σας κάτω από το φως του ήλιου και για να κάνετε το χώρο σας να δείχνει πιο φιλόξενος και ζεστός.

Ένα μικρό χαριτωμένο τραπεζάκι θα προσθέσει στιλ στην κουζίνα σας και θα της δώσει παριζιάνικο αέρα.

Industrial Ποιος είπε ότι το βιομηχανικό στιλ ταιριάζει μόνο σε μεγάλες κουζίνες; «Ντύστε» έναν μικρό τοίχο με τούβλα ή ταπετσαρία στο σχέδιο του τούβλου, προσθέστε μεταλλικές λεπτομέρειες και διακοσμητικά από διάφορα υλικά και ολοκληρώστε τη διακόσμηση της κουζίνας σας με μικρούς σωλήνες, ρόδες και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Η industrial διακόσμηση ταιριάζει πολύ σε μικρές κουζίνες και τους δίνει χαρακτήρα και στιλ.

Κρεμάστε τα σκεύη κουζίνας Μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με είδη σπιτιού μεταλλικά πάνελ με τρύπες, που μπαίνουν στους τοίχους και μπορείτε εκεί να κρεμάτε ό,τι θέλετε. Βάλτε ένα τέτοιο πάνελ στην κουζίνα σας και κρεμάστε τα κουζινικά σκεύη.

Μια μικρή τσαχπινιά και αμέσως η μικρή κουζίνα σας θα δείξει πιο «cute».

Λευκό Μπορεί τα έντονα χρώματα να δίνουν στιλ σε ένα μικρό χώρο αλλά το λευκό είναι μια απόχρωση που φωτίζει μοναδικά κάθε δωμάτιο. Δείτε στην παρακάτω εικόνα, πόσο φωτεινή και καθαρή φαίνεται αυτή η κουζίνα που έχει διακοσμηθεί σε λευκό.

Δείτε τι όμορφη δείχνει αυτή η μικρή λευκή κουζίνα!

Πολυτελείς λεπτομέρειες Το ότι μια κουζίνα είναι μικρή δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να δείχνει πολυτελής και αριστοκρατική. Ένας πολυέλαιος, μερικές μεταλλικές λεπτομέρειες και ένας μαύρος τοίχος, όπως στην κουζίνα της παρακάτω εικόνας, αρκούν για να της δώσουν πολυτελή εικόνα.

Δώστε τπολυτέλεια στο χώρο σας προσθέτοντας έναν πολυέλαιο και χρυσές λεπτομέρειες.

Επιλέξτε ένα θέμα Μπορεί να σε κάποιους από εσάς να φανεί λίγο υπερβολική αυτή η διακόσμηση αλλά αν έχετε μια αδυναμία (π.χ. cupcakes) μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας..θεματική!

Επιλέξτε ένα θέμα που αγαπάτε και διακοσμήστε την κουζίνα σας με βάση αυτό.

Ταπετσαρία Μια ταπετσαρία σε παλ αποχρώσεις μπορεί να προσθέσει στιλ στο χώρο σας. Επίσης, μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε κάθε πιθανή γωνιά αποθήκευσης ώστε να είναι η κουζίνα σας όμορφη αλλά και άκρως λειτουργική.

Η ταπετσαρία δίνει εύκολα στιλ σε έναν χώρο, όσο μικρός και αν είναι.

Έξτρα ράφια Σε μια μικρή κουζίνα πρέπει να εκμεταλλεύεστε το χώρο κατακόρυφα ώστε να έχετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Βάλτε ράφια ώστε να αποκτήσετε περισσότερο χώρο και τοποθετήστε καλάθια κάτω από το τραπέζι.

Βάλτε έξτρα ράφια για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Χρησιμοποιήστε πίνακες Μια ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε πίνακες που να έχουν σχέση με την κουζίνα σας (βλέπε στην εικόνα παρακάτω). Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα ανανεώσει την κουζίνα σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Cute little kitchen!

Βάλτε χαλί Μπορεί να σας φαίνεται περιττό το να βάλετε χαλάκι σε μια μικρή κουζίνα αλλά όταν το βάλετε θα δείτε πόσο διαφορετική και ζεστή θα δείχνει η κουζίνα σας. Επιλέξτε ένα χαλάκι με έντονα σχέδια. Εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα στην κουζίνα τα ριγέ χαλάκια που ταιριάζουν υπέροχα με το λευκό των τοίχων.

Ένα μικρό χαλάκι θα κάνει τον χώρο να δείχνει πιο ζεστός και οικείος.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Έτσι Πρέπει να Φροντίζετε τα Ξύλινα Πατώματα του Σπιτιού σας

Τέλος στο ταλαιπωρημένο, γδαρμένο ξύλινο πάτωμα. Γιατί όλοι λατρεύουμε το ξύλινο πάτωμα; Μα γιατί είναι …