888 Μικρή Κουζίνα: Δείτε Μερικές Κουζίνες Απίστευτα Στιλάτες για Όλα τα Γούστα!   | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Μικρή Κουζίνα: Δείτε Μερικές Κουζίνες Απίστευτα Στιλάτες για Όλα τα Γούστα!  

Μικρή Κουζίνα: Δείτε Μερικές Κουζίνες Απίστευτα Στιλάτες για Όλα τα Γούστα!  

Η καρδιά του σπιτιού είναι σίγουρα η κουζίνα. Εκεί πειραματίζεστε μαγειρικά και εκεί συναντιέστε με φίλους και οικογένεια τα απογεύματα μετά τη δουλειά. Γι’αυτό θέλετε να είναι και όμορφα διακοσμημένη, στιλάτη και καθαρή ακόμα κι αν είναι μικρή. 

Αν μένετε σε ένα μικρό διαμέρισμα το οποίο έχει και μικρή κουζίνα δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω για να δείτε μικρές κουζίνες που θα σας εμπνεύσουν και θα σας αποδείξουν πως με λίγη καλή θέληση, όλα γίνονται. 

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να τις δείτε.

Το μπεζ-ιβουάρ είναι το χρώμα που κυριαρχεί εδώ και κάνι τον χώρο να δείχνει πολύ στιλάτος. Κατά τα άλλα, ορθώς δεν υπάρχουν πουθενά κλειστά ντουλάπια καθώς αυτά θα “έκλειναν” την κουζίνα και θα την έκαναν να δείχνει πολύ πιο μικρή.
Το μόνο που λείπει από αυτήν την κουζίνα είναι οι πάγκοι. Στην ουσία το ξύλινο τραπέζι χρησιμεύει και ως πάγκος και αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο μεγάλο.
υτή είναι ίσως η πιο μικρή κουζίνα που έχουμε δει!! Παρόλα αυτά είναι όμορφη. 
Δεν έχουμε να πούμε πολλά γι’αυτήν την κουζίνα πέρα από το ότι μας αρέσει πολύ.
Σε αντίθεση με αυτήν την κουζίνα όπου δεν υπάρχει ούτε σημείο της που να έχει μείνει ανεκμετάλλευτο. 
Το γαλάζιο ψυγείο δένει πολύ όμορφα με τον γκρι τοίχο και τα πολύχρωμα κάδρα. Σε αυτήν την κουζίνα το μόνο που δεν χωράει είναι ένα τραπεζάκι. 
Αυτή η κουζίνα έχει ένα πιο χωριάτικο στιλ αλλά μας αρέσει. Δείτε πώς γίνεται σωστή εκμετάλλευση του χώρου ακόμα και πάνω από τα ντουλάπια της. 
Τα χρώματα δεν λείπουν από αυτήν την κουζίνα. Τα πολύχρωμα πιατικά στα ανοιχτά ράφια ομορφαίνουν πολύ τον χώρο. 
Αυτή η κουζίνα παρόλο που είναι όμορφη έχει ένα μειονέκτημα. Λόγω της ιδιομορφίας του ταβανιού δεν μπορεί να γίνει κατακόρυφη αξιοποίηση του χώρου. 
Οι καθαροί πάγκοι είναι αυτοί που κάνουν την συγκεκριμένα κουζίνα να δείχνει μεγαλύτερη από ότι είναι. Τα σκούρα πράσινα πλακάκια της δίνουν στιλ και οι φλοράλ κουρτίνες της δίνουν ακόμα περισσότερο χρώμα. 
Εδώ, αυτός ο χώρος είναι τόσο τακτοποιημένος που σίγουρα θα μπορούσε να χωρέσει σε αυτόν και ένα μικρό τραπεζάκι. 
Ο πάγκος μπροστά ακριβώς από το παράθυρο είναι ό,τι πρέπει για να τρώει η οικογένεια έχοντας και θέα.
Το ασπρόμαυρο πάτωμα εδώ είναι αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις και ομορφαίνει αυτήν την μικρή αλλά με οπτικό ενδιαφέρον κουζίνα. 

Αν σας άρεσε το άρθρο που μόλις διαβάσατε, 

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..