Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Μικροσκοπικό Υπνοδωμάτιο; 9 Έξυπνες Λύσεις που θα το Κάνουν Πολύ Λειτουργικό

Μικροσκοπικό Υπνοδωμάτιο; 9 Έξυπνες Λύσεις που θα το Κάνουν Πολύ Λειτουργικό

Είναι αλήθεια πως τα μικρά υπνοδωμάτια, συνήθως μοιάζουν να μην αφήνουν πολλές επιλογές για σχεδιαστικές και διακοσμητικές λύσεις. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Με έξυπνο σχεδιασμό και καλό γούστο, μπορείτε να μετατρέψετε το μικρό σας υπνοδωμάτιο σε έναν πανέμορφο προσωπικό χώρο που θα ξεκουράζεστε και θα περνάτε ποιοτικό χρόνο.

Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε εκατοστό του υπνοδωματίου σας – κατά μήκος και κατά ύψος. Ο δεύτερος σημαντικός παράγοντας είναι το φως – αν έχετε φυσικό φως, τότε αφήστε το να μπει στο δωμάτιό σας για να πετύχετε τον καλύτερο δυνατό φωτισμό. Αν όχι, και πάλι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Οι επιλογές σε τεχνητό φωτισμό είναι τόσες πολλές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρετε να πετύχετε το ιδανικό φως για τον χώρο σας.

Κάντε κλικ στην είκονα που ακολουθεί για να πάρετε ιδέες και να βρείτε λύσεις!

Μικρό, αλλά ταυτόχρονα πολύ στιλάτο. Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει συνδυάσει το λευκό με το κόκκινο για να δημιουργήσει έναν φωτεινό και καλόγουστο συνδυασμό. Η κουνουπιέρα δημιουργεί μια μικρή φωλιά που μπορείτε να ξεκουραστείτε με ηρεμία και στυλ!
Μπορεί να είναι πολύ μικρό, αλλά δεν στερείται αποθηκευτικούς χώρους. Τα συρτάρια κάτω από το κρεβάτι και τα ράφια από πάνω είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν τα πράγματά σας, ενώ το μπεζ δίνει στυλ και αίσθηση συνοχής στον χώρο.
Αν στο δωμάτιό σας υπάρχει κολώνα, εκμεταλλευτείτε την για να βάλετε το κρεβάτι, αλλά και μερικά ντουλάπια! Ο σωστός φωτισμός θα δημιουργήσει μια ζεστή και προσωπική γωνιά.
Από αυτό το υπνοδωμάτιο σίγουρα δεν λείπει το στυλ, αλλά ούτε και η λειτουργικότητα. Εκμεταλλευτείτε το ύψος για να προσθέσετε ένα κρεβάτι και να αφήσετε ανοιχτό όλο τον υπόλοιπο χώρο. Οι αποχρώσεις άσπρου και μαύρου συμβάλουν αισθητά στη μοντέρνα αίσθηση του χώρου.
Κάποιες φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι το λευκό χρώμα σε συνδυασμό με το φως. Το παράθυρο λειτουργεί ως μικρό κομοδίνο που φιλοξενεί βιβλία, διακοσμητικά και ένα φωτιστικό. Η κουνουπιέρα είναι αυτή που δίνει στον χώρο αέρινη αίσθηση.
Κρεβάτι μέσα στον τοίχο; Κι όμως γίνεται. Ένα απίστευτα έξυπνο μικρό υπνοδωμάτιο που εκμεταλλεύεται και το τελευταίο εκατοστό. Αριστερά και δεξιά υπάρχουν ράφια που λειτουργούν ως αποθηκευτικοί χώροι και από πάνω ντουλάπια για να αποθηκεύσετε τις κουβέρτες σας ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται αποθήκευση. Η ταπετσαρία στο βάθος και το κόκκινο χρώμα έρχονται σε υπέροχη αντίθεση με το λευκό.
Μια πολύ μοντέρνα προσέγγιση με διακριτικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Το έργο τέχνης στον τοίχο γίνεται το επίκεντρο του δωματίου και τα μικρά έπιπλα εξυπηρετούν τις βασικές ανάγκες αποθήκευσης. Τα γαντζάκια στον τοίχο και το άπλετο φως συμπληρώνουν τον σχεδιασμό.
Υπάρχουν φορές που ένα μικρό έπιπλο αρκεί για να δημιουργήσετε έναν χώρο όλο στυλ. Το μικρό κλασικό γραφείο γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και λειτουργεί και ως κομοδίνο. Το καφέ έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το λευκό και δημιουργεί έναν πανέμορφο μικρό χώρο.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη