888 Μοναδικά Φωτιστικά για Μοναδικούς Ανθρώπους | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Μοναδικά Φωτιστικά για Μοναδικούς Ανθρώπους

Μοναδικά Φωτιστικά για Μοναδικούς Ανθρώπους

Το φως είναι ο τέλειος σύντροφος κατά την ανάγνωση, τη γραφή ή και την περισυλλογή.

Η ιδανική επιτραπέζια λάμπα με το φωτισμό που εκπέμπει παίζει σημαντικό ρόλο στην ανακούφιση από το άγχος, στη χαλάρωση μετά από μια έντονη μέρα καθώς ηρεμεί τα νεύρα και συμβάλει στη σωστή σκέψη. Ναι, όλα αυτά προέρχονται από το μιας λάμπας όσο περίεργα και αν σας ακούγονται. Ο κατάλληλος φωτισμός μπορεί να εμψυχώσει τη δημιουργικότητά σας και να εξιτάρει τη φαντασία σας.

Όταν επιλέγετε να αγοράσετε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ή μια λάμπα για το γραφείο σας είναι καλύτερα να επιλέξετε το μοντέλο αυτό που κεντρίζει το μάτι σας εξαιτίας του σωστού σχεδιασμού. Επίσης να σκέφτεστε την ισορροπία, την αρμονία και την διάθεση που θα δημιουργείται  όταν την έχετε σε λειτουργία.

Εκτός από το αποτέλεσμα του φωτός στο χώρο σημαντικό ρόλο παίζουν και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη διαμόρφωση μιας λάμπας όπως το ξύλο, το γυαλί και τα μέταλλα.

Οι λάμπες που ακολουθούν είναι πραγματικά μοναδικές.

Αστερίσκος είναι το όνομα της λάμπας που έχει κατασκευαστεί από νεαρούς από τη Βαλένθια. Μια τέλεια ισορροπημένη λάμπα που συνδυάζεται με αντίστοιχο αναλόγιο ενώ παραπέμπει σε γραφείο παλιού ακαδημαϊκού ιδρύματος. Μια ήρεμη παρουσία στο χώρο που διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και σε τρία μεγέθη.

Μοναδικά Φωτιστικά για Μοναδικούς Ανθρώπους

Μια μοναδική λάμπα που συνδυάζει και αναλόγια κάνοντας την ακόμα πιο λειτουργική.

Ευρυφάεσσα είναι το όνομα της επιτραπέζιας λάμπας που ακολουθεί. Είναι σχεδιασμένη από το Γερμανό αρχιτέκτονα Mathias Hahn ενώ το όνομα της προέρχεται από τη μητέρα του Ήλιου κατά την ελληνική Μυθολογία. Η λάμπα με τα δύο πρόσωπα περιστρέφεται γύρω από έναν κεντρικό άξονα ενώ έχει κατασκευαστεί για ανάγνωση.

Μοναδικά Φωτιστικά για Μοναδικούς Ανθρώπους

Η λάμπα με τα δυο πρόσωπα καθώς περιστρέφεται όποτε εσείς το θελήσετε.

Το w152 Busby είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της σουηδικής εταιρείας φωτισμού Wästberg και Βρετανών σχεδιαστών. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρικός έχει 3 θύρες usb έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις σύγχρονες απαιτήσεις κάτι που καμία άλλη λάμπα δεν έχει μέχρι σήμερα. Έχει ευχάριστη αισθητική, έξυπνο σχεδιασμό και διατίθεται σε 2 χρώματα, λευκό και μαύρο.

Μοναδικά Φωτιστικά για Μοναδικούς Ανθρώπους

Είτε σε λευκό είτε σε μαύρο αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή για το δωμάτιό σας.

Ένας Νορβηγός σχεδιαστής που έχει έδρα του την Κοπεγχάγη δημιούργησε ένα αρκετά πρωτοποριακό επιτραπέζιο φωτιστικό χρησιμοποιώντας ξύλο και . Η λάμπα είναι εμπνευσμένη από τα φυτά Bluebells που βρίσκονται στα βουνά της Νορβηγίας καθώς μπορεί να στραφεί προς κάθε κατεύθυνση όπως ακριβώς και τα συγκεκριμένα φυτά.

Μοναδικά Φωτιστικά για Μοναδικούς Ανθρώπους

Σύμφωνα με τα λουλούδια που φύονται στα Νορβηγικά βουνά έχει κατασκευαστεί και η συγκεκριμένη λάμπα καθώς περιστρέφεται με την ίδια φιλοσοφία όπως αυτή των λουλουδιών.

Το γεωμετρικό Σπαρ σχεδιάστηκε από τον Jamie McLellan για σχεδιαστική εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ενώ μπορεί να περιστρέφεται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θελήσετε. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός του το καθιστά εξαιρετικά κομψό και ιδιαίτερο.

Μοναδικά Φωτιστικά για Μοναδικούς Ανθρώπους

Κομψό ιδιαίτερο και με ήρεμο φωτισμό που θα αγαπήσετε.

Η λάμπα Snap είναι μια αρκετά μοντέρνα εκδοχή λαμπών με «μανταλάκι» στην άκρη. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε επιφάνεια με πάχος από 8 χιλιοστά έως 4 εκατοστά. Είναι σχεδιασμένη από την Marie Hesseldahl  που έχει σκανδιναβική καταγωγή. Ο λαμπτήρας περιστρέφεται σε 2 κατευθύνσεις, είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία led ενώ διατίθεται σε ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Μοναδικά Φωτιστικά για Μοναδικούς Ανθρώπους

Πρακτική και στιλάτη η λάμπα με τις πολλές αποχρώσεις και την τεχνολογία led.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..