Τρόπος Ζωής

ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΡΟΛΑ. ΡΑΔΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ – ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

«Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά που ζούμε είναι πραγματικότητα».

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης καλωσόρισε το κοινό σήμερα στο Ράδιο Αρβύλα, εξηγώντας τους λόγους που εν τέλει αποφάσισαν να γίνει κανονικά σήμερα η εκπομπή.

Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης η εκπομπή δεν θα είναι σατυρική, όπως μας έχει συνηθίσει, ενώ κατά τη διάρκειά της αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους κατηγορούν ότι ήξεραν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο ίδιος και οι συνεργάτες τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούν «παγωμένοι» σαν παρέα, τα όσα συμβαίνουν, ενώ είπε πως «για πρώτη φορά επιλέξαμε να απαντήσουμε σε όσα μας καταλογίζουν, ενώ συνήθως δεν το κάνουμε».

«Άλλες δύο φορές δεν μπορούσαμε να κάνουμε Ράδιο Αρβύλα»
«Με άλλα δύο γεγονότα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η μία ήταν ο Αλέξης έχασε τη ζωή του κι έγινε η εξέγερση και βγάζαμε τα εσώψυχά μας και τις απόψεις μας.  Η επόμενη ήταν με την Μarfin. Η τρίτη είναι αυτή, που είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή, όπως είπαμε χθες.

Ήμασταν στα χαμένα κι αδυνατούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν είδαμε το υλικό. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Θα απαντήσουμε σε ένα δύο πράγματα για πρώτη φορά» εξήγησε σε άλλο σημείο.

«Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σατιρική εκπομπή»
Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σατιρική εκπομπή, είναι πολύ συναισθηματική υπόθεση το Ράδιο Αρβύλα. Μόνο το όταν το χαιρόμαστε μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν ταιριάζει σε μας και γενικώς δεν μας ταιριάζει.

Το δεύτερο είναι ότι το χειρότερο πράγμα όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.

Αυτό το γεγονός για μας ξεχωρίζει. Ένα δύο πράγματα θα τα απαντήσουμε και έχει σημασία έχει πώς και σε ποιους» είπε και έδωσε πάσα για διαφημίσεις διότι ζήτησε να μη γίνει καμία διακοπή στη ροή αργότερα.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock