ΜΟΝΟ ΕΔΩ. Ο ΜΑΚΑΒΡΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΑΧΩΝΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑΝΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΩΛΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ.Α. ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΣΙΟΥΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Την αρχαία Πελλάνα την έσκαψε ο αρχαιολόγος – έφορος αρχαιοτήτων Θεόδωρος Σπυροπουλος. Αυτός ο άνθρωπος δέκα χρόνια μετά μου περιέγραψε κατ´ίδιαν τους ΑΦΡΟΥΣ που έβγαλε η Μενδώνη οταν ερχόμενη στη Πελλάνα είδε τα ευρήματα που της περιέγραψε ο κ.Σπυροπουλος..

Αντι να χαίρεται σαν μια γνήσια Ελληνιδα  (σημειωτέων αυτή η μαντάμ ΔΕΝ είναι Ελληνίδα ) αμέσως  μετά έστειλε φιρμάνι ( τότε υπουργός πολιτισμού ήταν άλλος ΜΗ ΕΛΛΗΝ,ο Τουρκογλου= Ευ.Βενιζέλος ) .

 

 

 

Τοτε μου μίλησε ο κ .Σπυροπουλος για τα πάρα πολλά αρχαία ελληνικά νομίσματα με το γράμμα Ε ( Ελένη ) που βρέθηκαν εκει. Ο κ. Σπυροπουλος μου ειπε οτι ΕΚΕΙ ηταν το ανάκτορο του Μενέλαου και της Ελένης και άρχισε της ανασκαφές εκει βασει περιγραφών του Ομήρου στην Ιλιάδα.
Οι αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ να αποδειχθεί οτι ο Τρωικός Πόλεμος ηταν υπαρκτός και ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΠΑΖΩΣΟΥΝ το χώρο με τόνους τσιμέντου  και χαλίκι ούτως ώστε η καταστροφη να ειναι ολοκληρωτική και ΠΟΤΕ να μην σωθει τίποτα. .
Το ιδιο έκαναν και με το ανάκτορο του Ιάσωνα στη Ιωλκό,που επίσης  μπαζωσαν.
Ο άλλος ΜΗ Ελλην ο Σημίτης  με τον ( πάλι ) Τουρκογλου ) σταμάτησαν και τις ανασκαφές της κ. Λιανας Σουβλατζή στη οαση Σίουα στην Αίγυπτο όπου η κ. Σουβλατζή βρήκε εναν μακεδονικό τάφο και η οποια είκαζε  οτι ηταν ο τάφος του Μεγαλου Αλεξάνδρου. Ας πουμε ότι ΔΕΝ ηταν ο τάφος του Μ.Α. όπως ελεγε ο Βενιζέλος,ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ?

Οι τοίχοι πέφτουν ΠΑΝΤΑ εκ τον έσω οταν οι εχθροί είναι εντός των τειχών.
Στην Ελλάδα αυτό γίνεται εδω και χιλιάδες χρόνια.
Ψάξτε και θα καταλάβετε.

Αυτά και παρά πολλά άλλα.
Μαριάννα

realhosting
loading...

Απάντηση