Μουζενίδης: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλειά του από τον τουριστικό κόσμο


Θλίψη στον κόσμο του τουρισμού και όχι μόνο, προκάλεσε ο θάνατος του Μπόρις Μουζενίδη, ο οποίος απεβίωσε σε νοσοκομείο της Μόσχας τα ξημερώματα του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς, λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού. Σύσσωμος ο κλάδος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του, δηλώνοντας συντετριμμένοι από την απώλειά του.

Ο Μπόρις Μουζενίδης της Mouzenidis Travel, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας στον ελληνορωσικό τουρισμό, πριν από 10 μέρες είχε ταξιδέψει σε έκθεση τουρισμού στη Μόσχα και έπειτα δεν επέστρεψε με τους υπόλοιπους πράκτορες στην Ελλάδα.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης αναφέρει: «Θλίψη και οδύνη, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Μπόρις Μουζενίδη. Ένας άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά για τον ελληνικό τουρισμό, ένας πρωτεργάτης και πρωτοπόρος του κλάδου. Με μεθοδικότητα, πείσμα και σκληρή δουλειά υλοποίησε το όραμά του και δημιούργησε γέφυρες μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συνεργάτες του».Source link

realhosting
loading...

Leave a Reply