888 Μουσαράφ: «Θρασύδειλη» η Ινδία με τις απειλές της | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Μουσαράφ: «Θρασύδειλη» η Ινδία με τις απειλές της

Μουσαράφ: «Θρασύδειλη» η Ινδία με τις απειλές της

Ο πρώην Πρόεδρος του Πακιστάν, Στρατηγός ε.α Pervez Musharraf απάντησε στις χθεσινές απειλές του Α/ΓΕΣ του Ινδικού Στρατού προς το Πακιστάν.

Στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, προειδοποίησε, ότι αν η Ινδία κινηθεί προς εφαρμογή των όσων είπε ο Α/ΓΕΣ της τότε το Πακιστάν θα τους δώσει ένα μεγάλο μάθημα.

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του Α/ΓΕΣ του Ινδικού Στρατού που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Pervez Mushrraf κατηγόρησε το σχόλιο και χαρακτήρισε την Ινδία ως θρασύδειλη και προσέθεσε πως, η Ινδία πρέπει να θυμάται ότι ο στρατός του Πακιστάν είναι γενναίος, έμπειρος και ικανός στο πεδίο της μάχης.

Υπενθυμίζοντας την επίθεση του Ινδικού Κοινοβουλίου το 2001, ο Μουσάραφ δήλωσε μετά το συμβάν αυτό, η Ινδία είχε συγκεντρώσει όλα τα τα στρατεύματά της στα σύνορα και όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον στρατό του Πακιστάν για 10 συνεχόμενους μήνες, αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω.

Τέλος, ο επικεφαλής της Πατριαρχικής Ένωσης Μουσουλμάνων του Πακιστάν (APML) δήλωσε πως ο πρωθυπουργός της Ινδίας Μόντι θέλει να παρουσιάσει το Πακιστάν ως τρομοκρατικό κράτος για τα πολιτικά του οφέλη.

Πηγή: PKtoday 

Πηγή

Δείτε επίσης

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ…;;; Τσελίκ προς Ελλάδα και Κύπρο: «Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο… Είναι πάνω από το μπόι σας»

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Νέες προκλητικές …