Κόσμος

Μπάιντεν και Μπους αποχαιρετούν τον «σπουδαίο πατριώτη» Κόλιν Πάουελ

Ο στρατηγός Κόλιν Πάουελ, πρώην υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών επί Τζορτζ Ο.Μπους και πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενσάρκωνε «τα ύψιστα ιδανικά της διπλωματίας και του στρατού», δηλώνει ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

«Πατριώτης και παιδί μεταναστών, ενσάρκωνε τα υψηλότερα ιδανικά της διπλωματίας και του στρατού. Ήταν πάνω από όλα αφοσιωμένος στη δύναμη και την ασφάλεια του έθνους μας» αναφέρει ο Τζο Μπάιντεν σε ανακοίνωσή του για το θάνατο του Κόλιν Πάουελ σε ηλικία 84 ετών από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ήταν «ένας πατριώτης απαράμιλλης τιμής και αξιοπρέπειας» αλλά και «ένας αγαπητός φίλος» επισημαίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι «είχε θέσει επανειλημμένα τη χώρα πάνω από τον εαυτό του, πάνω από κόμματα, πάνω από ο,τιδήποτε άλλο» και «με αυτό κέρδισε τον σεβασμό του αμερικανικού λαού» σημειώνει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock