888 Μπάνκι: «Επικίνδυνη ομάδα παρά το κακό ρεκόρ της η Νίμπουρκ» | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάνκι: «Επικίνδυνη ομάδα παρά το κακό ρεκόρ της η Νίμπουρκ»

Μπάνκι: «Επικίνδυνη ομάδα παρά το κακό ρεκόρ της η Νίμπουρκ»

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν τη 10η συνεχόμενη νίκη τους σε Basket League και BCL αλλά η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη, όπως υπογράμμισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Μπάνκι τόνισε για την αναμέτρηση: «Αύριο, παίζουμε το πρώτο από τα τρία εντός έδρας ματς, που έχουμε στο δεύτερο γύρο του BCL. Γνωρίζουμε, ότι παρά το κακό ρεκόρ, που έχει η Νίμπουρκ, είναι μια επικίνδυνη ομάδα και αυτό το απέδειξε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.  Επίσης, η προϊστορία έχει αποδείξει πόσο απρόβλεπτες είναι οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων», για να συμπληρώσει…  

«Περιμένουμε μια ομάδα, που θα αγωνιστεί χωρίς πίεση, με ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό στυλ και με πολλούς παίκτες που έχουν υψηλό ποσοστό ευστοχίας. Η Νίμπουρκ ενισχύθηκε τελευταία και θα έχει διαφορετική εικόνα από τον αγώνα της Τσεχίας».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Πρέπει να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας, ώστε να προσεγγίσουν με ιδιαίτερη προσοχή τον αγώνα. Δεν θα είναι εύκολος. Θα χρειαστούμε ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη».

onsports.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Η «Πράσινη Ώρα» με τους Κουβόπουλο, Γιαννούλη

Πιστή στο ραντεβού της η πιο παναθηναϊκή εκπομπή έρχεται από τις 16:00 μέχρι και τις …