888 Μπακογιάννης: Ο Δήμος Αθηναίων έχει καλούς ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστούμε | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπακογιάννης: Ο Δήμος Αθηναίων έχει καλούς ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστούμε

Μπακογιάννης: Ο Δήμος Αθηναίων έχει καλούς ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστούμε

«Ο Δήμος έχει σήμερα καλούς ανθρώπους, με τους οποίους θα πρέπει να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε και πάνω στους οποίους θα πρέπει να επενδύσουμε», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές πρόσθεσε: «Προφανώς ο εργαζόμενος και ως στέλεχος θα πρέπει να αισθανθεί ότι είναι κομμάτι της λύσης και όχι κομμάτι του προβλήματος, ότι κανείς δεν τον  υποτιμά, ότι έχει το σεβασμό και βεβαίως να αισθανθεί επίσης ότι πέρα από δικαιώματα έχει και  υποχρεώσεις».

Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας για τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» και τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους οι οποίοι θα παρουσιαστούν σύντομα, δήλωσε: «Είναι μία συμμαχία διαφορετική. Μια συμμαχία ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που έχουνε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, που τους ενώνει όμως ένα κοινό όραμα και ένας κοινός προορισμός, να ανεβάσουν την Αθήνα ψηλά».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΝΗΣΙΩΤΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ. ΕΝΤΡΟΜΟΣ ο Μητσοτάκης: Καλεί ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ στο Μαξίμου τους δημάρχους και τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Αν ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ καλώς, αλλιώς στα χνάρια του Τσίπρα. Δλδ … δρόμοοοοο

Τους δημάρχους του Βορείου Αιγαίου και τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο …