888 Μπακογιάννης: Όλες οι δικαιολογίες για τα Εξάρχεια στέρεψαν | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπακογιάννης: Όλες οι δικαιολογίες για τα Εξάρχεια στέρεψαν

Μπακογιάννης: Όλες οι δικαιολογίες για τα Εξάρχεια στέρεψαν

Ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την οργή του για τη χθεσινή επίθεση ενόπλων σε άνδρες του Λιμενικού Σώματος στα Εξάρχεια, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, κάνοντας λόγο για έλλειψη συντονισμού αλλά και για αδιαφορία εκ μέρους των Αρχών.

Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε την ανάγκη για αποφασιστική και συντονισμένη αντίδραση στα φαινόμενα βίας και ανομίας στο κέντρο της Αθήνας και πρότεινε τη δημιουργία Ενιαίου Κέντρου Ασφαλείας μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Αποφασιστική και συντονισμένη αντίδραση για τα Εξάρχεια τώρα.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και όλες οι δικαιολογίες για τα Εξάρχεια στέρεψαν, χρειάζεται εδώ και τώρα αποφασιστική και συντονισμένη αντίδραση. Επαναφέρω την πρότασή μας για τη δημιουργία Ενιαίου Κέντρου Ασφαλείας μεταξύ όλων των συναρμόδιων φορέων, πρωτίστως των δυνάμεων ασφαλείας και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, καθώς από τα τελευταία γεγονότα γίνεται φανερή όχι μόνο η πλήρης έλλειψη συντονισμού αλλά και η εξοργιστική αδιαφορία των αρχών της χώρας».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ..! ΤΗΝ “ΠΕΤΑΞΕ” Ο ΚΟΥΛΗΣ: “ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ” – ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Ο Πρωθυπουργός …