888 Μπαράζ επισκευών και συντηρήσεων σε σχολεία από το Δ. Κηφισιάς | Kontasas
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Μπαράζ επισκευών και συντηρήσεων σε σχολεία από το Δ. Κηφισιάς

Μπαράζ επισκευών και συντηρήσεων σε σχολεία από το Δ. Κηφισιάς

Σημαντικές παρεμβάσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς, από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών καθώς η Δημοτική Αρχή δίνει προτεραιότητα στα ζητήματα, που αφορούν στην ασφάλεια και στην άνεση των παιδιών μας. Ενδεικτικά αναφέρονται εργασίες όπως επισκευές, στεγανοποιήσεις, βελτιώσεις φωτισμού και εν γένει εργασίες συντήρησης των σχολείων.

Μέσω των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εργασίες επισκευών των σχολικών μονάδων αλλά και τοποθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού που θα διευκολύνει τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ενδεικτικά αναφέρονται εργασίες προμηθειών ηλεκτρονικών υπολογιστών, κλιματιστικών και φωτοτυπικών μηχανημάτων, ενίσχυση συστημάτων θέρμανσης και επισκευές τουαλετών.
Επίσης συνεχίζονται οι καθαρισμοί των σχολείων και του περιβάλλοντος χώρου τους, με κλάδεμα κλαδιών, δέντρων και χορτοκοπές, από την Διεύθυνση Καθαριότητας και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς.

Ο Δήμος Κηφισιάς, η Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Κηφισιάς, με την έμπρακτη υποστήριξη των Διευθυντών, των εκπαιδευτικών, καθώς και των Συλλόγων Γονέων βρίσκονται σε διαρκή προσπάθεια, ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για παιδεία υψηλών προδιαγραφών.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ -3Κ: «Κλειδώνουν» μέχρι & 7.000 αιτήσεις -Τον Μάρτιο οριστικοί πίνακες

«Μάχη» με το χρόνο δίνουν οι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΑΣΕΠ, προκειμένου να ολοκληρώσουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *