Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ “ΔΙΑΛΟΓΟ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Ο “ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ” ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΟΥ “ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ” ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΝΕΟ ΓΟΥΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ “ΔΙΑΛΟΓΟ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Ο “ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ” ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΟΥ “ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ” ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΝΕΟ ΓΟΥΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Πλήρη επιβεβαίωση των αποκαλύψεων μας για την τοποθέτηση του “σημιτάνθρωπου” πρώην πρέσβη Παύλου Αποστολίδη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στον “διάλογο” που ξεκινά με την Τουρκία είχαμε με τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις…

Από την Τετάρτη είχαμε γράψει ότι ο Αποστολίδης θα μπει μπροστά ως βιτρίνα για τις πρώτες φάσεις αυτής της διαδικασίας που κατ’ ευφημισμόν -και με στόχο την παραπλάνηση- την ονομάζουν “διερευνητικές επαφές” και ότι  αυτό είναι το πρόσωπο που λόγω “εμπειρίας” θα έχει τον πρώτο λόγο από ελληνικής πλευράς. Και χθες ο Πέτσας ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση είναι είναι έτοιμη να ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές ακόμη και μέσα στον Αύγουστο “εάν η Τουρκία εννοεί αυτά που λέει” και ότι “επικεφαλής της ελληνικής ομάδας στις διερευνητικές επαφές θα είναι ο πρέσβης ε.τ. Παύλος Αποστολίδης, ο οποίος ηγείται της ομάδας από το 2010”!

Η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη, ουσιαστικά, του διαλόγου συμπίπτει με τη χθεσινή υπογραφή της συμφωνίας με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ την οποία η κυβέρνηση χαλάει τον κόσμο από χθες το απόγευμα για να την παρουσιάσει ως “ιστορική” αλλά στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Είναι -όσο κι αν φαινομενικά γίνεται λόγος για “απάντηση” προς την Τουρκία- ένα βήμα που δια της …τεθλασμένης οδηγεί στη συνθηκολόγηση με τον Σουλτάνο και στην εθνική ήττα. Μάλιστα όλα αυτά έχουν ως φόντο και την προσφυγή στην Χάγη για την οποία μίλησε ανοικτά χθες και ο Μητσοτάκης. Μόνο που με τις υπάρχουσες συνθήκες, τις υποχωρήσεις που έχουν γίνει και τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται, το Διεθνές Δικαστήριο είναι το άλλοθι για να μπει και με “δικαστική βούλα” η ταφόπλακα στα εθνικά μας συμφέροντα!

Η  συμφωνία με την Αίγυπτο πέρα από τη μειωμένη επήρεια που δέχεται για την Κρήτη και την Ρόδο έχει και ένα άλλο προδοτικό στοιχείο. “Εξαιρεί”, υποτίθεται προς το παρόν, την περιοχή του Καστελόριζου. Ουσιαστικά όμως αυτό επιβεβαιώνει, όπως έχουμε ήδη γράψει, ότι η Ελλάδα αποδέχεται το γκριζάρισμα όλης αυτής της περιοχής, όπως ακριβώς επιδιώκει η Τουρκία. Από χθες δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε τα “θαλάσσια Ίμια” κι έτσι εκτός από το έδαφος έχουμε γκρίζες ζώνες και στην θάλασσα. Κι αυτό έγινε γιατί η Αίγυπτος δεν θέλει πλήρη σύγκρουση με την Τουρκία. Μόνο που αυτός ο συμβιβασμός, αντί να μας κάνει να πανηγυρίζουμε όπως λέει η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Δένδια, είναι η Κερκόπορτα από την οποία στον “διάλογο” που ξεκινά η Τουρκία θα βάλει τις απαιτήσεις της για μοιρασιά του Αιγαίου και τη σύναψη “ειδικού καθεστώτος” για το σύμπλεγμα της Μεγίστης. Και η Χάγη κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στο τέλος του ρόλο του διαιτητή. Αυτής όμως είναι η επιτομή της εθνικής προδοσίας που σημαίνει νέο “Γουδή” για τους σύγχρονους προδότες…

Costas Tsalikides March 9, 2005

Ο Π. Αποστολίδης δεν είναι απλώς ένας πρώην διπλωμάτης που χρησιμοποιείται για τις λεγόμενες “διερευνητικές επαφές”. Είναι κατ’ εξοχήν πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα “στιγματισμένο”. Αμέσως μετά το φιάσκο της υπόθεσης Οτσαλάν το 1999 ανέλαβε με εντολή του Σημίτη -και έχοντας την εμπιστοσύνη των ΗΠΑ- διοικητής στην ΕΥΠ για να κουκουλώσει τα ίχνη των ευθυνών στο σχέδιο παράδοσης του Κούρδου ηγέτη. Ως άνθρωπος των Αμερικανών έμεινε στη θέση αυτή μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στους οποίους το θέμα της “ασφάλειας” και των “αντιτρομοκρατικών” μέτρων ήταν πολύ υψηλά από πλευράς -και- αμερικανικού ενδιαφέροντος.

Προσέξτε τώρα και κάτι άλλο. Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από την ΕΥΠ, στις αρχές Μαρτίου 2005 βρέθηκε απαγχονισμένος ο Κώστα Τσαλικίδης. Ο θάνατος Τσαλικίδη ταυτίστηκε με την υπόθεση των υποκλοπών και τελικώς χαρακτηρίστηκε από τις δικαστικές αρχές δολοφονία. Ο νεαρός τεχνικός είχε εντοπίσει την παράνομη εγκατάσταση στο δίκτυο της Vodafone του λογισμικού για τις υποκλοπές που Έλληνες και Αμερικανοί των μυστικών υπηρεσιών έκαναν με επίκληση την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ΕΥΠ είχε γίνει κυριολεκτικά ξέφραγο αμπέλι από την εποχή του Σημίτη, οι Αμερικανοί είχαν ξεκινήσει τη σάρωση και παρακολούθηση δεκάδων επικοινωνιών που … «ξέχασαν» να σταματήσουν μετά τους Αγώνες και όταν ο Τσαλικίδης το εντόπισε τον “αυτοκτόνησαν”. Ο Αποστολίδης κλήθηκε στη συνέχεια στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για να καταθέσει ως πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ. Και μολονότι και στη δική του περίοδο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση των υποκλοπών και ο χορός των πρακτόρων στην Αθήνα, αυτός δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα. Κι ούτε γάτα ούτε ζημιά…

Όταν αποχώρησε από την ΕΥΠ το 2004 ο Αποστολίδης διορίστηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ALPHA Bank αλλά και ειδικός σύμβουλος  του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, του γνωστού εθνοπροδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ. Και τον Μάιο του 2012 έγινε και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη μνημονιακή υπηρεσιακή κυβέρνηση του Πικραμμένου μεταξύ των πρώτων και δεύτερων εκλογών. Πλούσιο το πολιτικό βιογραφικό του και άκρως πολιτικό…

Υπέρ του “διαλόγου” και στην ίδια γραμμή με τον Χρ. Ροζάκη από παλιά ο Αποστολίδης έχει εκφράσει κατ επανάληψη την άποψη ότι η Ελλάδα έχει δύο επιλογές: Είτε “συμβιβασμό” είτε “διατήρηση της εκκρεμότητας στο βάθος χρόνου, με ό,τι η διαιώνιση της διαφοράς συνεπάγεται από κινδύνους για την ειρήνη”. Για τον κ. πρέσβη δηλαδή δεν υπάρχει …τρίτη λύση. Δεν περνάει καν από το μυαλό του η αποφασιστική και ασυμβίβαστη υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και των εθνικών μας συμφερόντων….

EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ- ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ

πηγηΔείτε επίσης

Βαρουφάκης από ΔΕΘ: Να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία -Τι είπε για εξοπλιστικά, οικονομία και κορωνοϊό

Με σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, απαντώντας σε μια ευρεία σειρά ζητημάτων, από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη