888 Μπλόκο σε νταλίκα με μετανάστες στη Λαμία | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπλόκο σε νταλίκα με μετανάστες στη Λαμία

Μπλόκο σε νταλίκα με μετανάστες στη Λαμία

Τέσσερις παράνομους μετανάστες από το Ιράν, φέρεται να εντόπισαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Λαμίας σε πρατήριο της Εθνικής στο ύψος της Ανθήλης.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Συγκεκριμένα μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν από τον υπάλληλο του πρατηρίου, ο Τούρκος οδηγός μιας νταλίκας ζητούσε βοήθεια για να δει τι συμβαίνει πίσω στην καρότσα του. Μάλιστα επειδή δε γνώριζε ούτε αγγλικά, ήταν πολύ δύσκολο αρχικά να καταλάβουν τι ζητούσε.

Μπλόκο σε νταλίκα με μετανάστες στη Λαμία

Ωστόσο αυτός φέρεται να είχε καταλάβει περίεργους κραδασμούς και θόρυβο από το φορτίο του και φοβόταν να ελέγξει μόνος του.

Πράγματι στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που μόλις άνοιξαν την πόρτα βρήκαν εντός τους κρυμμένους άντρες τους οποίους και προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Μπλόκο σε νταλίκα με μετανάστες στη Λαμία

Αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσουν πώς και από που βρέθηκαν μέσα οι αλλοδαποί, οι οποίοι και δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για είσοδο και παραμονή στη χώρα μας.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

EKTAKTO>To Δημόσιο λίγο πριν την αδυναμία καταβολής των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων;Πρόκειται πράγματι για μια παγκόσμια καταιγίδα για την οποία κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος.

EKTAKTO>To Δημόσιο λίγο πριν την αδυναμία καταβολής των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων;Πρόκειται πράγματι για μια …