Τρόπος Ζωής

Μπουράκ Χακί: Ο εμβολιασμός στη Μυτιλήνη και η φάρμα με καρύδια

Ο Μπουράκ Χακί μίλησε για τη νέα του ασχολία που είναι η γη. «Έχω την δική μου φάρμα. Εκεί εργάζομαι πολύ περισσότερο απ’ ότι νόμιζα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μπουράκ Χακί μιλάει για το… ρόλο του αγρότη και τη ζωή της στη φάρμα του στην Τουρκία, αλλά και για τις γυναίκες.

Ο Μπουράκ Χακί τόνισε ότι του αρέσει πάρα πολύ η Ακρόπολη και σημείωσε ότι όποτε βρίσκεται στη χώρα μας θυμάται τη φιλία και την όμορφη ζωή, ενώ απέφυγε να απαντήσει αν οι κοπέλες από την Ελλάδα ή την Τουρκία είναι ομορφότερες.

Επίσης, ο Μπουράκ Χακί μίλησε για τη νέα του ασχολία που είναι η γη.

«Έχω την δική μου φάρμα. Εκεί εργάζομαι πολύ περισσότερο απ’ ότι νόμιζα. Μου αρέσει η ζωή στη φάρμα.

Η ήρεμη ζωή. Με βοηθά να επαναφέρω το πνεύμα μου και νοιώθω καλύτερα όταν πιάνω το χώμα και τα δέντρα και αυτό με ανακουφίζει» τόνισε και πρόσθεσε πως τα καρύδια που βγάζει είναι αρκετά καλής ποιότητας.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε, κάνοντας και τις δύο δόσεις στη Μυτιλήνη, ενώ διέψευσε ότι του έγινε πρόταση για το Survivor.

«Όχι, για το τουρκικό Survivor μου έχει κάνει πολλές προτάσεις ο Ατζούν. Αλλά μου αρέσει να βλέπω το Survivor και όχι να συμμετέχω» υπογράμμισε.

To άρθρο Μπουράκ Χακί: Ο εμβολιασμός στη Μυτιλήνη και η φάρμα με καρύδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock