Επικαιρότητα

Μυτιλήνη: Παρέμβαση εισαγγελέα για ιερέα που κοινωνούσε πιστούς ενώ νοσούσε με Covid

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης προκάλεσαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, ιερέας λειτουργούσε στον Ιερό Ναό χωριού και κοινωνούσε πιστούς, ενώ έπασχε από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ σειρά δημοσιευμάτων έκαναν λόγο για κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού σε μεγάλο αριθμό κατοίκων της περιοχής και επισκεπτών εξαιτίας των εορτασμών στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου σε χωριό του νησιού.

Η Εισαγγελία διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης η οποία και πρέπει να περαιωθεί εντός 15θημέρου, προκειμένου να ελεγχθεί αν ο ιερέας του ναού λειτούργησε την παραμονή της γιορτής, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, και ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου άρρωστος όντας από κορωνοϊό. Μάλιστα φέρεται ότι κοινώνησε μεγάλο αριθμό πιστών στη διάρκεια των θείων λειτουργιών εκείνη την ημέρα, αλλά και τις επόμενες μέρες.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock