ΕνημέρωσηΟικονομία

Μυτιληναίος: Εύσημα και υψηλότερες τιμές-στόχοι από τους αναλυτές

Τα εύσημα των εγχώριων και διεθνών αναλυτών έλαβε η Mytilineos μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 9μηνου. Συγκεκριμένα, οι αναλυτές αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες τους αναμένοντας ρεκόρ κερδών το 2022.

Σημειώνεται εξάλλου ότι παρά την αύξηση της τιμής της ενέργειας, η εταιρεία κατέγραψε ρεκόρ κύκλου εργασιών αλλά και κερδοφορίας για το 9μηνο του 2021 με τους αναλυτές να εκτιμούν πως η πορεία αυτή θα συνεχιστεί και στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Παράλληλα οι αναλυτές στέκονται στις πολύ καλές επιδόσεις του κλάδου ενέργειας παρά τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου καθώς και της μεταλλουργίας με το αλουμίνιο να παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των αποτελεσμάτων-ρεκόρ. Επιπλέον επικεντρώνονται στις θετικές προοπτικές για το επόμενο διάστημα με την NBG Securities μάλιστα να προχωρά σε αύξηση της τιμής-στόχου στα 23 ευρώ ανά μετοχή, δηλαδή 47% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock