888 Μόρφου: Ο κορωνοϊός αποτέλεσμα «της δικής μας αμετανόητης αμαρτίας και κακίας»» | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Μόρφου: Ο κορωνοϊός αποτέλεσμα «της δικής μας αμετανόητης αμαρτίας και κακίας»»

Μόρφου: Ο κορωνοϊός αποτέλεσμα «της δικής μας αμετανόητης αμαρτίας και κακίας»»

Ξανακτύπησε με νέα προκλητική ομιλία ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος και αναφερόμενος στο κορωνοϊό ανέφερε πως είναι αποτέλεσμα αμαρτίας και κακίας των Μεγάλων Δυνάμεων μεταξύ τους, αλλά και όλων των ανθρώπων. Ο Μητροπολίτης τόνισε πως για αυτό το λόγο οι επιστήμονες δεν μπορούν να βρουν θεραπεία για τον ιό.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, σε ομιλία του την περασμένη Κυριακή, μετά τη Θεία Λειτουργία στο Νικητάρι, σημείωσε πως ότι επιτρέψει ο Θεός είναι προς δόξα δική του και ωφέλεια των ανθρώπων.

«Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιούμε εμείς. Έρχεται ώρα που χρειάζεται και εμείς να δώσουμε μια μαρτυρία. Μπορεί να είναι μια αρρώστια, όπως αυτή που γίνεται στη Κίνα και πάει να γίνει πανδημία και δεν μπορούν να βρουν οι επιστήμονες το αντίδοτο. Θα δυσκολευτούν πολύ να το βρουν επειδή είναι αποτέλεσμα αμαρτίας, αυτή η ασθένεια και κακίας των Μεγάλων Δυνάμεων μεταξύ τους, αλλά και κακίας και δικής μας αμετανόητης αμαρτίας και κακίας».

Ο Μητροπολίτης Νεόφυτος αναρωτήθηκε, μάλιστα, αν όταν ο κορωνοϊός εξελιχθεί σε πανδημία, οι γιατροί θα κάνουν το καθήκον τους ή θα φοβηθούν: «Θα δώσουν ένα ποτήρι νερό στον ετοιμοθάνατο αδελφό μας ή θα σκεφτούν “πού να τους απομονώσουμε και να τους εγκαταλείψουμε” όπως γίνεται στην Κίνα;».

Πηγή: Reporter

Δείτε επίσης

Επιχειρήσεις: Παρατείνεται το «λουκέτο» έως 11 Απριλίου (ΦΕΚ)

Την παράταση του «λουκέτου» στις ιδιωτικές επιχειρήσεις έως τις 11 Απριλίου (σ.σ. η προηγούμενη απόφαση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *