888 Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

Αν τρέμετε στην ιδέα ότι μπορεί να ξημερώσει η μέρα που δεν θα είστε πια με τον σύντροφό σας και όλο αυτό το διάστημα ψάχνετε το μυστικό της επιτυχίας που θα σας κρατήσει μαζί για πάντα, σας έχουμε τη λύση.

Σύμφωνα με τελευταία έρευνα του Πανεπιστημίου του Michigan, τα ζευγάρια που έχουν το ίδιο γούστο όσον αφορά την επιλογή του αλκοολούχου ποτού που θα πιουν φαίνονται να είναι πιο ικανοποιημένα και ευτυχισμένα μέσα στη σχέση τους.

Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

Αν πίνετε το ίδιο ποτό με τον σύντροφό σας σημαίνει οτι είστε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η έρευνα διήρκησε 6 χρόνια και χρειάστηκαν 2.767 ζευγάρια, δηλαδή συνολικά 5.534 άτομα για να προκύψουν τα τελικά αποτελέσματα.

Τα ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα ρωτήθηκαν για τις συνήθειες τους όσον αφορά την κατανάλωση ποτού, όπως για παράδειγμα αν πίνουν, τι προτιμούν να πιουν, ποια είναι η ποσότητα που καταναλώνουν και πόσο συχνά παραδίνονται σε αυτήν τη συνήθεια. Επίσης, ρωτήθηκαν για τις αρνητικές πλευρές της σχέσης τους ή του γάμου τους και για την συμπεριφορά του συντρόφου τους. Ερωτήματα, όπως το αν η συμπεριφορά του συντρόφου τους είναι επικριτική, απαιτητική, αναξιόπιστη ή ενοχλητική έπαιξαν μεγάλο ρόλο στα αποτελέσματα της έρευνας.

Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

Τα ζευγάρια ρωτήθηκαν για τα ποτά που πίνουν και τις συμπεριφορές του συντρόφου τους.

Μετά από σύγκριση των απαντήσεων, οι ερευνητές του πανεπιστημίου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα ζευγάρια που είχαν τις ίδιες συνήθειες σε ό,τι αφορούσε την κατανάλωση ποτού, είτε επιλέγοντας να πιουν το ίδιο ποτό, είτε ακόμα κι αν και οι 2 απέφευγαν την κατανάλωση αλκοόλ, είχαν τα λιγότερα παράπονα από το γάμο τους ή τη σχέση τους σε σύγκριση με τα ζευγάρια που είχαν εντελώς διαφορετικά γούστα ή μόνο ο ένας από τους δύο έπινε κάποιο αλκοολούχο ποτό. Δοκιμάστε 

Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

Τα ζευγάρια που έχουν διαφορετικό γούστο στην επιλογή αλκοολούχου ποτού, έχουν περισσότερα παράπονα από τη σχέση τους.

Μάλιστα, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα της έρευνας είναι ότι όταν μια γυναίκα πίνει και ο σύντροφος της δεν πίνει, οι πιθανότητες με το πέρασμα του χρόνου, τα δύο αυτά άτομα να μην είναι ικανοποιημένα με τη σχέση τους και να καταλήξουν σε χωρισμό είναι τεράστιες.

Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

Οι πιθανότητες να χωρίσει ένα ζευγάρι είναι μεγαλύτερες όταν η γυναίκα πίνει και ο άντρας όχι.

Όπως και να έχει, σε καμία περίπτωση δεν προτείνεται σε κανέναν να ξεκινήσει να πίνει ή να αλλάξει τις συνήθειες του, τον τρόπο και την ποσότητα που πίνει με ελπίδα να βελτιώσει τη σχέση του. Μπορείτε είτε να βρείτε μια μέση οδό με τον σύντροφό σας όσο αφορά τα ποτά που θα καταναλώνετε, είτε να ψάξετε τις βαθύτερες αιτίες που αντιμετωπίζετε προβλήματα μεταξύ σας και να βρείτε τη λύση που θα σας κάνει και πάλι ευτυχισμένους… και νηφάλιους!

Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

Μοιραστείτε στιγμές με τον σύντροφό σας και αναζητήστε τα βαθύτερα αίτια χωρισμού.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Λεκέδες Από Σάλτσα Ντομάτας; Έτσι θα τους Εξαφανίσετε!

Μην περάσετε την ώρα σας μαντεύοντας πώς θα εξαφανίσετε τους λεκέδες από σάλτσα ντομάτας από τα ρούχα σας. Διαβάστε τη λύση στο γρίφο εδώ. Είστε μακαρονάς, τι να κάνουμε; Και μάλλον για εσάς η εικόνα της απόλυτης ευτυχίας περιλαμβάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ένα τραπέζι, ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί και μια μακαρονάδα με λαχταριστή σάλτσα ντομάτας και μπόλικη τριμένη παρμεζάνα. Αυτή η ευτυχισμένη συγκυρία μπορεί να είναι εύκολο να επιτευχθεί, αλλά μπορεί να διαλυθεί εξίσου εύκολα από τα απροόπτα γύρισματα της τύχης ή –για να είμαστε ακριβείς– του πιρουνιού που φέρνει τη σάλτσα ντομάτας σε στενή επαφή με τα ρούχα σας. Την επόμενη φορά που θα σας συμβεί αυτό, μην κοκκινίσετε από το κακό σας και–κυρίως–μην πανικοβληθείτε! Κατ’αρχάς, περάστε το λεκέ όσο είναι ακόμα φρέσκος με λίγο απορροφητικό χαρτί, φροντίζοντας να κάνετε απαλές κινήσεις για να μην απλωθεί περισσότερο και, έπειτα, βάλτε το ρούχο σε μια λεκάνη με κρύο νερό για μερικά λεπτά. Εξαφανίστε γρήγορα και εύκολα κάθε..