Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Νέα Αρίθμηση Οδών στο Δ. Ασπροπύργου

Νέα Αρίθμηση Οδών στο Δ. Ασπροπύργου

Ο Δήμος Ασπροπύργου, ανακοινώνει ότι, ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την αρίθμηση κατοικιών και λοιπών ιδιοκτησιών, εντός των ορίων του Δήμου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση και τα Αρχεία της ΕΥΔΑΠ.

Κατόπιν τούτου, ο Δήμος έχει αναρτήσει, στην ιστοσελίδα του, τον ηλεκτρονικό πίνακα, με τα στοιχεία των ακινήτων – ιδιοκτησιών και την ακριβή τους αριθμοσήμανση, (αρίθμηση). Υποχρέωση όλων είναι να λάβουν γνώση της επίσημης πλέον αριθμοσήμανσης των ιδιοκτησιών τους και να δηλώσουν την τυχόν αλλαγή της, στους Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας και σε οποιονδήποτε πολίτη ή φορέα, με τον οποίο αλληλογραφούν. Σχετικές βεβαιώσεις, για τις ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κ.λπ.) εκδίδει το Τμήμα Συγκοινωνιών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ασπροπύργου, στην οδό Σαλαμίνος (1ος όροφος, όπισθεν του Δημαρχείου). Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία που αφορά σε προσωπικά δεδομένα, στον αναρτημένο πίνακα υπάρχουν οι αριθμοί παροχής και ρολογιών ΕΥΔΑΠ, δίπλα απ’ την αρίθμηση των οδών και όχι τα ονοματεπώνυμα ιδιοκτητών ή ενοίκων.

Ο Δήμος Ασπροπύργου, δεν φέρει καμία ευθύνη, αν με υπαιτιότητα των πολιτών, ιδιοκτητών ή νομέων ακινήτων και λοιπών εγκαταστάσεων, δεν υπάρξει η διόρθωση στοιχείων, με αποτέλεσμα να μην διανέμεται σωστά η αλληλογραφία τους. Επιπλέον, γνωστοποιεί ότι, ανάλογο ηλεκτρονικό πίνακα, με αυτό που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του Δήμου, απέστειλε στα ΕΛΤΑ Ασπροπύργου.

Για να δείτε τον πίνακα με τη νέα αρίθμηση των οδών του Ασπροπύργου πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Eρχονται 4.155 νέες προσλήψεις μέσα στο Φθινόπωρο

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένονται να γίνουν συνολικά 4.155 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη