AUTOMOTO

Η Bugatti δημιουργεί και κτήρια

Σε αυτήν την προσέγγιση η Bugatti δεν αποτελεί την εξαίρεση και έτσι έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια για ένα κτήριο 46 ορόφων που θα κατασκευαστεί στο Ντουμπάι και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη τετραετία.

Το κτήριο θα είναι εμπνευσμένο από τη γαλλική ριβιέρα και κάθε ένα από τα 171 διαμερίσματα και 11 «ρετιρέ» θα έχει το δικό του ξεχωριστό σχεδιασμό.

Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν πριβέ πισίνες, τεχνητή παραλία με πραγματική άμμο, ένα spa για την περιποίηση αυτοκινήτων καθώς πολλοί από τους ιδιοκτήτες αναμένεται να έχουν συλλογές αυτοκινήτων καθώς και ασανσέρ με τα οποία θα μπορούν να ανέβουν αυτοκίνητα σε κάθε ένα από τα συνολικά 11 ρετιρέ που προαναφέραμε.

Επίσης θα υπάρχει ρεσεψιόν και υπηρεσίες σωφέρ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι γνωστοί σούπερ πλούσιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock