Τρόπος Ζωής

Bryan Adams: Η σχέση του με την Ελλάδα και το παρασκήνιο της φωτογράφισης της βασίλισσας Ελισάβετ

 

Λίγο πριν τις δύο. συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Bryan Adams έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη.

«Η πρώτη φορά που ταξίδεψα στην Ελλάδα πρέπει να ήμουν 10-11 ετών ταξιδεύοντας με την οικογένειά μου. Ήρθα αυτό το σαββατοκύριακο για να τη δω όπως πρέπει. Αν και έχω ξανάρθει, δεν έχω πάει στην Ακρόπολη», ανέφερε αρχικά ο Bryan Adams.

Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνει ή που θα έκανε διαφορετικά εάν είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στο παρελθόν; Ο ίδιος αποκαλύπτει: «Ίσως υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα υπέγραφα.

Στο χώρο της μουσικής πρέπει να κάνεις συμβόλαια με ανθρώπους και ίσως υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να είχα αποφύγει, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Προκειμένου να επιβιώσει ο Bryan Adams δεν δίστασε να ασχοληθεί με κατασκευαστικές εργασίες και να εργαστεί σε κατάστημα με τροφές για σκύλους. «Δεν ήθελα σχέση με οτιδήποτε είχε σχέση με τη βάναυση μεταχείριση των ζώων», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Bryan Adams είχε την ευκαιρία να φωτογραφίσει την βασίλισσα Ελισάβετ για το Golden Jubilee. «Η ιστορία έχει ως εξής.

Με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε “τι κάνεις την Τετάρτη;”. Είπα “δεν ξέρω, γιατί;” και μου λέει “θα ήθελες να φωτογραφίσεις τη βασίλισσα Ελισάβετ;”. Είπα ότι αυτό είναι υπέροχο και όταν ρώτησα που, μου είπε στο σπίτι της. Είπα “α, σε ποιο σπίτι;” και μου είπε “στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ”».

«Είπαν πως “η Μεγαλειοτάτη θα βρίσκεται εδώ σε 5 λεπτά”, οπότε ο βοηθός μου κι εγώ περιμέναμε και τότε άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ. Βγήκαν 6 με 7 σκυλιά κόργκι.

Τότε προσπάθησα να βγάλω την κάμερά μου γιατί ήθελα να το φωτογραφίσω. Αν ήξερα ότι θα συνέβαινε, θα ήταν μία υπέροχη στιγμή. Τότε έκλεισε η πόρτα και τα σκυλιά έτρεχαν γύρω γύρω και όταν ξανάνοιξε εμφανίστηκαν η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος», ανέφερε ο Bryan Adams.

To άρθρο Bryan Adams: Η σχέση του με την Ελλάδα και το παρασκήνιο της φωτογράφισης της βασίλισσας Ελισάβετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock