Επικαιρότητα

Πετράλωνα: Επεσαν σοφάδες σε Δημοτικό Σχολείο – Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές

Από καθαρή τύχη γλίτωσαν από σοβαρούς τραυματισμούς τα παιδιά του 149ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στα Κάτω Πετράλωνα, όπου σοβάδες έπεσαν από το ταβάνι του κτιρίου, μόλις λίγες μέρες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τρεις μαθητές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, 15/9, σε ώρα λειτουργίας του σχολείου, στο δεύτερο διάλειμμα, όπου τα παιδιά ήταν όλα έξω από τις αίθουσες.

Οπως ενημέρωσε η διεύθυνση του σχολείου τους γονείς, πολλοί μικροί μαθητές ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με καταγγελίες των περίοικων η άσχημη κτιριακή κατάσταση του σχολείου είναι γνωστή εδώ και καιρό. Το σχολείο είχε αποφασιστεί εδώ και δεκαετίες να μεταστεγαστεί σε νέο κτίριο, σε οικόπεδο (Πειραιώς και Αλώπης) για το οποίο υπήρχε απόφαση απαλλοτρίωσης από το 2002.

Ωστόσο μετά την προσφυγή κληρονόμων ενάντια στην απαλλοτρίωση και μετά από αλλεπάλληλες δίκες και διάφορες κωλυσιεργίες, η υπόθεση τελεσιδίκησε το καλοκαίρι του 2018 υπέρ των κληρονόμων.

fb/Petralona

photo_2023-09-15_14-42-21.jpg
fb/Petralona

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock