Νέα πρόκληση Ακάρ: Η Ελλάδα να κοιτάει το μπόι και το βάρος της και να μη στηρίζεται σε τρίτους


Σε ένα νέο προκλητικό παραλήρημα προχώρησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος… προέτρεψε την Ελλάδα να συμπεριφέρεται σύμφωνα με το μπόι και το βάρος της και να μη στηρίζεται σε τρίτους.

«Ορισμένοι πολιτικοί, απόστρατοι αξιωματικοί και ακαδημαϊκοί στην Ελλάδα λένε ότι έχουμε δίκιο κι ότι σωστά τα λέμε. Περιμένουμε από τους τρίτους να είναι αντικειμενικοί και ουδέτεροι κι αυτό το ονομάζουμε σοφή αρετή. Περιμένουμε από τους Έλληνες γείτονές μας να μην βασίζονται σε άλλους και να συμπεριφέρονται σύμφωνα με το μπόι τους και τα κιλά τους.

Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι γνωστή. Τη μεγαλύτερη ζημιά την κάνει στον ίδιο το λαό της, δαπανώντας τα χρήματά για εξοπλισμούς. Η είσοδό τους στην κούρσα των εξοπλισμών είναι μαθηματικά λάθος. Αυτή η εξίσωση δεν αλλάζει με 3-5 όπλα και αεροπλάνα» είπε ο Τούρκος υπουργός σε δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το sigmalive.

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά από την επίσκεψη της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, στην Άγκυρα και τα σαφή μηνύματά τους στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση