888 Νέες αποκαλύψεις για τις σχέσεις του παιδοκτόνου της Κέρκυρας με την κόρη του | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νέες αποκαλύψεις για τις σχέσεις του παιδοκτόνου της Κέρκυρας με την κόρη του

Νέες αποκαλύψεις για τις σχέσεις του παιδοκτόνου της Κέρκυρας με την κόρη του

Την κατάθεση του Αφγανού συντρόφου της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στην Κέρκυρα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ έφερε στο φως η εκπομπή Top Story του Open.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο σύντροφος της 28χρονης αναφέρει:

«Διέμεναν μαζί περίπου 13 μήνες σε κατοικία στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας. Η Αντζελίνα ήθελε να επισκεφθεί τον πατέρα της λόγω των εορτών των Χριστουγέννων ενώ την προέτρεψε να μην πάει διότι ήταν βράδυ και γνώριζε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της. Αφού την άφησαν πλησίον της κατοικίας του πατέρα της, αναχώρησαν μαζί με τον (…) και του ζήτησε να τον αφήσει στη Γαρίτσα Κέρκυρας. Την 20:35 κάλεσε τηλεφωνικά την Αντζελίνα και την ρώτησε αν είχε φτάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτή του απάντησε πώς ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό και ότι είχε οπτική επαφή με την κατοικία του πατέρα της».

Ο σύντροφος της 28χρονης υποστηρίζει ότι στη συνέχεια επικοινώνησε ξανά μαζί της για να βεβαιωθεί ότι είχε φθάσει στο σπίτι του πατέρα της, και το τηλεφώνημα αυτό φαίνεται πως στάθηκε μοιραίο, καθώς εκνεύρισε τον πατέρα της κοπέλας.

Όπως αναφέρει: «Την 21.23 ώρα της ίδιας, την κάλεσε ξανά τηλεφωνικά με διάρκεια κλήσης 26 δευτερολέπτων. Την ρώτησε τι κάνει και του απάντησε ότι είναι στο σπίτι του πατέρα της, ενώ ακουγόταν μέσα από το ακουστικό ότι ανέβαινε μια σκάλα. Τον ρώτησε τότε η Αντζελίνα πού είναι και της απάντησε ότι είναι στη Γαρίτσα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουγε μέσα από το ακουστικό να φωνάζει ο πατέρας της, δίχως να καταλαβαίνει ακριβώς τι έλεγε. Τότε η Αντζελίνα του ζήτησε να κλείσουν το τηλέφωνο γιατί φωνάζει ο πατέρας και συγκεκριμένα την άκουσε να του απαντάει «απαγορεύεται και στο τηλέφωνο να του μιλάω;». Μετά από αυτά τερμάτισαν την κλήση τους».
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ίδιος μαζί με τον θετό πατέρα του είχαν συμφωνήσει να παραλάβουν την κοπέλα αργότερα το ίδιο βράδυ, όμως εκείνη δε σήκωνε το κινητό, παρότι της τηλεφώνησε δεκάδες φορές, και το κινητό ήταν ανοιχτό και καλούσε.

Για τις σχέσεις της κοπέλας με τον πατέρα της, ο σύντροφός της λέει: «Γνώριζε ότι είχαν πολύ κακές σχέσεις. Συγκεκριμένα, του είχε πει η Αντζελίνα ότι ο πατέρας της την είχε δείρει αρκετές φορές όταν ζούσαν μαζί πριν γνωρίσει αυτόν και ότι είχε περάσει πολλά από αυτόν. Αργότερα, από όσο γνωρίζει, έκανε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. Επίσης, του είχε πει ότι δεν συμφωνούσε ο πατέρας της για τη σχέση τους διότι είναι από ξένη χώρα. Γι’ αυτόν τον λόγο την απειλούσε ο πατέρας της ότι θα την σκοτώσει αν συνεχίσει να έχει σχέση μαζί του. Φαινόταν ότι κάτι απασχολούσε την Αντζελίνα, αλλά ποτέ δεν ήθελε να το μοιραστεί μαζί του».

Από την πλευρά της, μία συγγενής της 28χρονης, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε: «Είχε γεννηθεί στην Αλβανία και ο πατέρας της, όταν αυτή ήταν ενός έτους, χώρισε με τη μητέρα της. Τότε αυτή έμεινε με τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της ήρθε στην Κέρκυρα. Η μητέρα της παντρεύτηκε εκ νέου, ο πατριός της ήταν αλκοολικός και πέρασε δύσκολα χρόνια μαζί του. Ο πατέρας της δεν την αναζήτησε ποτέ και δεν είχαν καμία απολύτως σχέση. Όταν ήταν 13 ετών την αναζήτησε ο θείος της, ο αδερφός του πατέρα της, και της πρότεινε να πάει να μείνει μαζί με τους παππούδες της, πράγμα το οποίο και έκανε, εγκαταλείποντας τη μητέρα της. Μετά από ένα έτος, στα 14 της, την αναζήτησε ο πατέρας της, ο οποίος και την έφερε στην Κέρκυρα για να μείνουν μαζί. […]Στις αρχές Δεκεμβρίου του έτους 2017 συνάντησα την Αντζελίνα […] Μου εκμυστηρεύτηκε ότι το προηγούμενο βράδυ ο πατέρας της την είχε διώξει από το σπίτι και είχε κοιμηθεί έξω. Μάλιστα, μου είχε πει ότι επειδή κρύωνε και για να προστατευτεί από τη βροχή, αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο κοτέτσι που είχε ο πατέρας της δίπλα από το σπίτι τους. Επίσης μου είχε πει ότι με τον πατέρα της μάλωναν συνέχεια και την είχε ξαναδιώξει από το σπίτι πιο παλιά. Ουσιαστικά αυτή συντηρούσε τον πατέρα της με τα λίγα χρήματα που έβγαζε από την εργασία της».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται Ταγίπ Ερντογάν , Ζόραν Ζάεφ και Έντι Ράμα .Μην το ξεχνάτε !!

Έχω διαβάσει χιλιάδες άρθρα , από γνώμες και αναλύσεις μέχρι επιστημονικά έργα και κάθε είδους …