Υγεία & Διατροφή

«Νέοι άνθρωποι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ στα σπίτια τους»! Μαρτυρία-ΚΟΛΑΦΟΣ για τα νοσοκομεία επί covid – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός κι αν έχεις covid!

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγείας της Μ. Βρετανίας, ενός από τα αρτιότερα και πληρέστερα στην Ευρώπη, περιέγραψε η γιατρός Clare Craig στο CBN.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, κατήγγειλε πως ήδη από πέρυσι το φθινόπωρο, ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι πεθαίνουν στα ίδια τους τα σπίτια, χτυπημένοι κυρίως από καρδιακά και ισχαιμικά επεισόδια.

Η αύξηση αυτών των θανάτων έχει δύο πολύ σημαντικές παραμέτρους, που δυστυχώς δεν συναντώνται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο:

.

  • Αφορούν non-covid περιστατικά
  • Αφορούν ως επί το πλείστον νεαρές ηλικίες και όχι ηλικιωμένους

.

Πρόκειται για ανθρώπους κατατρομαγμένους από την συνεχόμενη προπαγάνδα για τον covid, που αρνούνται να πάνε στα επείγοντα κάποιου νοσοκομείου.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων η άρνηση αυτή πηγάζει από τον φόβο να είναι μόνοι τους στο νοσοκομείο, λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό:

«Και το ζήτημα με τον κόσμο που πεθαίνει στο σπίτι του, είναι ότι κάποιοι από αυτούς τους θανάτους θα είναι κατ’επιλογήν, αλλά είναι κάπως αστεία επιλογή, αν γνωρίζεις ότι πεθαίνεις και ίσως επέλεγες να πεθαίνεις σε νοσοκομείο, αν σου επιτρέπονταν οι επισκέπτες, ΑΛΛΑ (σ.σ. τώρα με τον covid) δεν επιτρέπονται οι επισκέπτες και καταλήγεις να πεθάνεις στο σπίτι. Τότε αυτό αλλάζει τα στατιστικά στοιχεία, αλλά αντανακλά απαραίτητα μία πραγματική επιλογή για το άτομο αυτό».

Και συνεχίζει, καταγράφοντας την πλασματική μείωση των non covid θανάτων:

«Από τον Μάιο υπάρχει μία σταδιακή αύξηση των καταρρεύσεων σε ασθενοφόρα λόγω καρδιακών και αναπνευστικών ανακοπών.

Και την ίδια στιγμή με αυτή την αύξηση, λιγότεροι άνθρωποι έρχονταν στα επείγοντα με κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα. Και τι υποδηλώνει αυτό; Αυτό ηχεί σαν να είναι καλό πράγμα. Αλλά πιστεύω ότι στην πραγματικότητα, κάποιοι από αυτούς πέθαναν και δεν έρχονταν στα επείγοντα, ΕΝΩ θα έρχονταν στα επείγονται με πολύ μικρότερα προβλήματα.

Οι πλεονάζοντες θάνατοι που βλέπουμε, αφορούν εγκεφαλικά και καρδιακά και αφορούν πολύ περισσότερο τις νεαρές ηλικιακές ομάδες, παρά τους ηλικιωμένους».

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock