Νέο φιάσκο στα εμβόλια: Μόλις το 13% της ηλικιακής ομάδας 30-39 ετών έκλεισαν ραντεβού για «τρύπημα»


Δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση και τις φαρμακοβιομηχανίες

Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των εμβολιασμών μόλις ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου είτε της Pfizer/BioNTech (που επίσης έχει ξεκινήσει να πληρώνει ελληνικά ΜΜΕ με διαφημίσεις) είτε της AstraZeneca που έχει απαγορευτεί σε διάφορες χώρες.

Και βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μολύνονται και παύουν να μεταδίδουν τον ιό, αυτοί οι 1 εκατ. Έλληνες, ενώ η ίδια η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι το 4% των πολιτών που πέθαναν, περίπου 280 άτομα, είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου!

Όλα αυτά ενώ οι βρετανικές αρχές παραδέχθηκαν μία νέα παρενέργεια των εμβολίων κατά του Covid-19 της Pfizer και της AstraZeneca, καθώς μέχρι σήμερα 1.500 άτομα έχουν αναφέρει ότι αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους εμφάνισαν εμβοές (κώφωση).

Από τους εμβολιασμένους που άρχισαν να ακούν βουητό στα αυτιά τους οι μισοί είχαν κάνει το εμβόλιο της Pfizer και οι άλλοι μισοί της AstraZeneca. Συνεπώς το ερώτημα που τέθηκε στους ερευνητές της Βρετανίας είναι αν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 που γίνεται στο μπράτσο μπορεί πραγματικά να προκαλέσει ζημιά στο εσωτερικό του αυτιού.

η μοναδική ηλικιακή ομάδα που έδειξε ιδιαίτερα θετική στον εμβολιασμό της ήταν οι 75-79, οι οποίοι εμβολιάστηκαν σε ποσοστό 71%.

Να τονίσουμε εδώ πως σύμφωνα με τους «ειδικούς» για να αποκτήσει η κοινωνία τη λεγόμενη ανοσία της αγέλης θα πρέπει να εμβολιαστεί περίπου το 70-75% του πληθυσμού (συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών όπως είπε ο Μ.Δερμιτζάκης).

Δηλαδή θα έπρεπε το ποσοστό που υπάρχει για τους 75-79 να υπήρχε και για τις άλλες ηλικίες.

Και εδώ κάπου ξεκινάει ο «πονοκέφαλος» της κυβέρνησης, καθώς με αφορμή την χθεσινή ελάχιστη προσέλευση των 30άρηδων για να εμβολιαστούν με AstraZeneca δημοσιεύουμε τα στοιχεία από όλες τις ηλιακές ομάδες.

Η επιφυλακτική στάση των πολιτών να δεχθούν τα εμβόλια παρά την απίστευτη κυβερνητική προπαγάνδα που πληρώνεται σε μεγάλο βαθμό από ξένα κέντρα, καταδεικνύεται από τα παρακάτω στοιχεία:

Οι 85 και άνω έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 62%, με κλεισμένα ραντεβού στο 67%

Οι 80-84 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 62%, με κλεισμένα ραντεβού στο 67%

Οι 75-79 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 71%, με κλεισμένα ραντεβού στο 78%

Οι 70-74 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 55%, με κλεισμένα ραντεβού στο 73%

Οι 65-69 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 35%, με κλεισμένα ραντεβού στο 71%

Οι 60-64 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 51%, με κλεισμένα ραντεβού στο 64%

Οι 55-59 έχουν κλείσει ραντεβού σε ποσοστό 53%

Οι 50-54 έχουν κλείσει ραντεβού σε ποσοστό 43%

Παρατηρούμε λοιπόν πως στους 65-69 μόλις το 35% πήγε να εμβολιαστεί, ενώ στις ηλικίες 50-59 ελάχιστοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κλείσουν ραντεβού!

pronews.gr

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση