ΕνημέρωσηΠολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: «Χρειάζεται μια νέα σελίδα για τον τόπο με μια νέα σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση»

«Μισή συγγνώμη» ζήτησε για την κακοκαιρία ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος στην ομιλία του στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ φάσκουν και αντιφάσκουν.

«Η χώρα χρειάζεται όραμα και όχι διαχειριστές. Υπερψηφίζουμε την πρόταση μομφής. Χρειάζεται μια νέα σελίδα για τον τόπο με μια νέα σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση. Να απαλλαγεί η πατρίδα μας από τις παθογένειες», είπε, αναλύοντας τις θέσεις και τη γραμμή του κόμματος.

Ο ίδιος τόνισε ότι η πρόσφατη χιονοκαταιγίδα κατέδειξε για μια ακόμα φορά ότι ο εφησυχασμός και η επικοινωνιακή διαχείριση οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα. Άλλο πράγμα είναι η ριζική μεταρρύθμιση του κράτους ώστε να γίνεται αποτελεσματικός συμπαραστάτης του πολίτη κι άλλο να βαφτίζεις επιτελικό κράτος την υπερσυγκέντρωση των εξουσιών στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και μιας ομάδας στελεχών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock