Επικαιρότητα

Κρήτη: Καταγγελία για βιασμό με εμπλοκή γνωστού τράπερ – Μία σύλληψη

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται τρία άτομα, ένας αλλοδαπός και δύο ημεδαποί εκ των οποίων ο ένας γνωστός τράπερ που είχε πάει στο νησί για συναυλία.

Οι πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός ύποπτος επιχείρησε να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά και εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές την ώρα που βρισκόταν στον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 19χρονη φοιτήτρια φέρεται να γνώρισε τον ένα εκ των δύο Ελλήνων (όχι τον τράπερ) σε μπαρ του Ρεθύμνου. Αφού διασκέδασαν μαζί, βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο με άλλα άτομα, όπως αναφέρεται. Εκεί, όπως καταγγέλλεται, ο αλλοδαπός και ο τράπερ εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά την κοπέλα που φέρεται να μην ήταν σε θέση, πιθανότατα λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει, να αντιδράσει και να προστατεύσει τον εαυτό της.

Ο δεύτερος Έλληνας, σύμφωνα με την καταγγελία, εκτελούσε χρέη «συνεργού».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock