Τρόπος Ζωής

Νίκος Οικονομόπουλος: Σπείρα διέρρηξε το σπίτι του στη Βούλα – Τρύπωσαν όταν τραγουδούσε στη Fantasia Live

Σε κατάσταση σοκ ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά τη διάρρηξη στη μονοκατοικία του στη Βούλα. Διαβάστε όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην περιπέτεια που περνά ο γνωστός τραγουδιστής.

Την ώρα που ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live, οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του τραγουδιστή στη Βούλα και το έκαναν… «καλοκαιρινό».

Με την ησυχία τους οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν τα συστήματα ασφαλείας της μονοκατοικίας και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα του καλλιτέχνη, ο οποίος έπαθε σοκ όταν αντίκρισε τους χώρους άνω – κάτω.

Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (05.12.2021) στον ALPHA και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και έδωσε νέες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, που είχαν παρακολουθήσει τον Νίκο Οικονομόπουλο και γνώριζαν τις ώρες που εκείνος θα απουσιάζει.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ναταλία Αργυράκη μίλησε με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν πολύ στεναχωρημένος και σοκαρισμένος με το συμβάν. Ωστόσο παραμένει αισιόδοξος πως οι Αρχές θα καταφέρουν να βρουν τη σπείρα που εισέβαλε στο σπίτι του.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του ALPHA και της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»:

Στη μονοκατοικία του Νίκου Οικονομόπουλου στη Βούλα υπήρχαν κάμερες, ενώ ο τραγουδιστής έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία.

To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: Σπείρα διέρρηξε το σπίτι του στη Βούλα – Τρύπωσαν όταν τραγουδούσε στη Fantasia Live δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock