Ναβάλνι από τη φυλακή: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, περπατάω πολύ προσεκτικά στη σκάλα

O επικριτής του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, σε νέο μήνυμα του από τις φυλακές της Μόσχας «Ματρόσκαγια Τισινά» διαβεβαιώνει τους υποστηρικτές του, μέσω Instagram, ότι δεν προτίθεται να αυτοκτονήσει και πως η κατάσταση της υγείας του είναι τέτοια που αποκλείει ένα «αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο», ενόψει των αυριανών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για την απελευθέρωσή του.

Στο μήνυμά του, ο Ναβάλνι ευχαριστεί όλους όσοι είδαν το ντοκιμαντέρ – έρευνα για το πολυτελές «ανάκτορο». Ο Ναβάλνι ισχυρίζεται ότι αυτό ανήκει στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, το οποίο ωστόσο το Κρεμλίνο χαρακτήρισε ως «ψέμα».

«Ήταν μια μεγάλη δουλειά και ήθελα ο λαός να την δει. Ασφαλώς σε κάποιους θα ανοίξει τελικά τα μάτια», αναφέρει ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης ο οποίος ευχαριστεί ξεχωριστά τους μαθητές που «δημιούργησαν σύμφωνα με την έκφρασή του «χάος στο Tik Tok». Ο ίδιος αναφέρει πως η δικηγόρος του τον ενημέρωσε ότι την έρευνα αυτή την είδαν περισσότεροι από 40 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ οι θεάσεις σύμφωνα με αναφορές άλλων μέσων σε διάστημα τριών ημερών ανήλθαν σε 58 εκατομμύρια.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση