Τρόπος Ζωής

Ναταλία Δραγούμη: Πήγα στο νοσοκομείο με κορονοϊό χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω

Την περιπέτειά της με τον κορονοϊό περιέγραψε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως «πέρασα τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου». 

Η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε πως στο σπίτι δύο άτομα ήταν θετικά στον κορονοϊό και δύο αρνητικά: «Όλος ο σχεδιασμός που έπρεπε να γίνει στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Οι δύο που νοσούσαμε, εγώ και ο γιος μου, ήμασταν ο καθένας ξεχωριστά, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να έχει ο ένας τη Δέλτα και ο άλλος την Όμικρον και να κολλήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε.

«Νόσησα την παραμονή των Χριστουγέννων, ήμουν σε επαφή με την παθολόγο και φώναξα ένα γιατρό να με ακροαστεί και μου συνέστησαν να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα είναι η αλήθεια, γιατί αισθάνθηκα απελπισία» τόνισε και συμπλήρωσε: «Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου, φοβήθηκα. Έφτιαχνα τα πράγματά μου, χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω και πότε».

«Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ και γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα. Εγώ κόλλησα και το γιο μου, ο οποίος το πέρασε πιο εύκολα» σημείωσε. Σημείωσε πως ο άντρας της που είναι τριπλά εμβολιασμένος δεν νόσησε καθόλου: «Όσοι έχουν κάνει την τρίτη δόση, ακόμα και να κόλλησαν, το πέρασαν ελαφριά».

 

Τέλος, η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για την παράσταση «Οκτώ γυναίκες» που πρωταγωνιστεί και η οποία σταμάτησε γιατί νόσησαν συνολικά τρεις ηθοποιοί με κορονοϊό: «Κόλλησαν και άλλες δύο ηθοποιοί και θα ξεκινήσουμε τις παραστάσεις στις 12 Ιανουαρίου, που θα ολοκληρώσουμε την καραντίνα μας».

To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: Πήγα στο νοσοκομείο με κορονοϊό χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock