Τρόπος Ζωής

Ναόμι Κάμπελ: Πρέσβειρα του Queen’s Commonwealth Trust της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Βρετανίδα καλλονή, Ναόμι Κάμπελ, θα ενώσει τις δυνάμεις της με τη φιλανθρωπική οργάνωση για τη διεθνή ανάπτυξη Queen’s Commonwealth Trust (QCT) της βασίλισσας Ελισάβετ, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της παγκόσμιας πρέσβειρας για τη στήριξη των νέων ηγετών.

Το ίδρυμα, που δημιουργήθηκε το 2018, στηρίζει νέους ανθρώπους που προωθούν την αλλαγή στις κοινότητές τους, μέσω τομέων, όπως εκείνων της υγείας, του περιβάλλοντος και της εκπαίδευσης.

Με στόχο να σηματοδοτήσει τα 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο της βασίλισσας Ελισάβετ το 2022, η φιλανθρωπική αυτή οργάνωση λανσάρει ένα Ταμείο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο για Νέους Ηγέτες (Platinum Jubilee Fund for Young Leaders), προκειμένου να παράσχει μεγαλύτερη στήριξη σε επιχειρηματίες ηλικίας 18-35 ετών στις 54 χώρες της Κοινοπολιτείας.

Ως πρέσβειρα, ο ρόλος της Κάμπελ θα είναι να ενισχύσει το προφίλ της εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων του ταμείου, όπως επίσης να προάγει το έργο των νεαρών ηγετών του.

«Ανεξαρτήτως του από πού προέρχεστε ή πού βρίσκεστε τώρα, υπάρχουν νέοι ηγέτες μέσα στην κοινότητά σας που επιτελούν θαυμάσιο έργο. Ορισμένες φορές δεν τους βλέπουμε και ορισμένοι εξ αυτών ενδέχεται να μην θεωρούν τους εαυτούς τους «ηγέτες» ακόμη, όμως όλοι αξίζουν τη στήριξή μας και την πρόσβαση στην εκπαίδευση και σε πόρους», τονίζει η Κάμπελ σε μια ανακοίνωση.

«Εργάζομαι για την εμψύχωση νέων ανθρώπων εδώ και 25 χρόνια. Είναι κάτι που βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά μου και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να εξυψώσω την επόμενη γενιά, προκειμένου να μπορεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τις κοινότητές της».

Ένας από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα της μόδας, η Ναόμι Κάμπελ είναι επίσης γνωστή για το φιλανθρωπικό έργο της, ιδίως στην Αφρική, το οποίο ξεκίνησε αρχικά με τον εκλιπόντα πρόεδρο της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα.

Η Κάμπελ ίδρυσε επίσης το Fashion For Relief το 2005, το οποίο οργανώνει επιδείξεις μόδας για τη συγκέντρωση χρημάτων που προσφέρονται μεταξύ άλλων σε θύματα φυσικών καταστροφών, όπως του τυφώνα Κατρίνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Ναόμι Κάμπελ: Πρέσβειρα του Queen’s Commonwealth Trust της βασίλισσας Ελισάβετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock