ΕνημέρωσηΠολιτική

ΝΔ για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Χυδαία προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να καπηλευτεί τον ανθρώπινο πόνο

«Eίναι προκλητική και χυδαία η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να καπηλευτεί κομματικά τη φρίκη που προκαλούν στην κοινωνία, ειδεχθή εγκλήματα που βρίσκονται ενώπιον των αστυνομικών αρχών και της δικαιοσύνης. Εγκλήματα που έρχονται στο φως αυτή την περίοδο, που έχει δημιουργηθεί ένα περιβάλλον στο οποίο οι γυναίκες αισθάνονται πιο ασφαλείς να βγαίνουν και να καταγγέλλουν, όταν παλιότερα τα στόματα έμεναν κλειστά και όλα αυτά παρέμεναν στο σκοτάδι. Δεν ξεχνάμε ότι στην υπόθεση βιασμού στην πρεσβεια της Βενεζουέλας, ο ίδιος ο κ.Τσίπρας ζητούσε να κουκουλωθεί η υπόθεση και να μην πάρει δημοσιότητα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Και προσθέτει: «Ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ έκανε τις ποινές πιο επιεικείς. Στον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε από τη ΝΔ, προβλέφθηκε η αυστηροποίηση των ποινών για τους βιασμούς και την προσβολή της γενετήσιας εκευθερίας και αξιοπρέπειας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock