ΝΔ: Η κυβέρνηση δίνει πίσω στους πολίτες αυτά που τους πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ


Τις δηλώσεις του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη περί αναγκαιότητας αύξησης των φόρων σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον αντίποδα των πεπραγμένων και του σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεκινήσει να δίνει πίσω στους πολίτες αυτά που μέσω αύξησης της φορολογίας τους πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Μετά τις εκκαθαρίσεις στο Δημόσιο που υποσχέθηκε ο κ. Τζανακόπουλος, τη σκυτάλη πήρε ο Τρύφων Αλεξιάδης, πρώην υφυπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας σε κομματική συγκέντρωση, ότι ο Σοσιαλισμός προϋποθέτει αύξηση φόρων. “Όταν έχεις χαμηλά φορολογικά έσοδα δεν μπορείς να χρηματοδοτήσεις τις δαπάνες για υγεία, για παιδεία, για κοινωνικές δαπάνες κτλ. Άρα είναι σαφέστατο ότι θέλουμε περισσότερα φορολογικά έσοδα” τόνισε, μιλώντας ανοιχτά για αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης “για να μη βρισκόμαστε κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο”. Τα λόγια του κ.Αλεξιάδη συμφωνούν πλήρως με τα πεπραγμένα τού ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά με την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, την οποία παραδέχονται άλλοι σύντροφοί του, παρότι ο ίδιος το αρνείται. Ενδεικτικά, φόροι και εισφορές αυξήθηκαν ως ποσοστό του ΑΕΠ στην Ελλάδα από 39,8% του ΑΕΠ το 2015 σε 42,7% το 2018» προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει επίσης ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μειώνει τους φόρους και καταλήγει:Source link

realhosting
loading...

Απάντηση