ΝΔ: Συνδικαλιστές σε μετρό – λεωφορεία γράφουν στα παλιά τους παπούτσια τους μαθητές


Σκληρή ανακοίνωση για τις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων σε μετρό και λεωφορεία που συμμετέχουν στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση εξέδωσε η ΝΔ σημειώνοντας ότι μπαίνει σε κίνδυνο η απρόσκοπτη συμμετοχή των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις.

«Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων στο μετρό και τα λεωφορεία της πρωτεύουσας που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη αποδεικνύουν ότι γράφουν στα παλιά τους παπούτσια την αγωνία και τους κόπους των μαθητών που συμμετέχουν στις εξετάσεις. Χωρίς μετρό όλη την ημέρα και χωρίς λεωφορεία ως τις 9 το πρωί, εκτός από τα βασανιστήρια στα οποία θα υποβληθούν και πάλι τα εκατομμύρια των κατοίκων της Αθήνας για να πάνε στις δουλειές τους, τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σημειώνεται ότι τα παιδιά σύμφωνα με το πρόγραμμα πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα ως τις 8 π.μ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΝΔ οι συνδικαλιστικές ηγεσίες λαμβάνουν αποφάσεις αδιαφορώντας για το κοινωνικό κόστος ιδιαίτερα σε βάρος των νέων παιδιών που βρίσκονται την Τετάρτη μπροστά σε ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους ζωής.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση