ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ: ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΡΟΛΟ, ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕΙ!

Της ΕΤΑΞΕ ΡΟΛΟ, έκαναν ΣΕΞ επί έναν μήνα και την ΠΑΡΑΤΗΣΕ! Η περιγραφή με όλες τις λεπτομέρειες! Σκηνές συνταραχτικές, σκηνές που περιγράφονται στον τεράστιο φάκελο καταγγελιών εναντίον του κυρίου Πέτρου Φιλλιπίδη! Πουθενά στον κόσμο εκτός βέβαια της …μεγάλης Αμερικής δεν συνέβη παρόμοια ιστορία που να τραβήξει τα μάτια του κόσμου όλου πάνω της όπως…καλή ώρα στην Ελλάδα.

Σίγουρα την πρωτιά έχουμε και στον αριθμό τον καταγγελομένων! ‘Αλλο ένας, άλλο να χάσεις την μπάλα στο μέτρημα! Ο Οσκαρ Ουάιλντ έγραφε «όλα σε αυτό τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το σεξ. Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία» μάλλον δεν φαντάστηκε ότι η φράση του θα ήταν τόσο επίκαιρη στην Ελλάδα του 2021, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Αυτές που αποκαθήλωσαν εν μια νυκτί ταλαντούχους ανθρώπους με εξουσία στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ΑΝ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΙΓΝΑΔΗ», Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ».
Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

Ξεκινά η δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών κατά του γνωστού πρωταγωνιστή – Η συγκλονιστική μαρτυρία της ταξιθέτριας Ν.Μ.: «Μου υποσχέθηκε να μου δώσει ρόλο με αντάλλαγμα να κάνουμε σεξ» – Ο ηθοποιός που μιλά για ξυλοδαρμό, τα εξώδικα και οι 54 μάρτυρες
Οταν ο Οσκαρ Ουάιλντ έγραφε «όλα σε αυτό τον κόσμο έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το σεξ.

ΤΟ ΣΕΞ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2021, ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ.

ΑΝ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΙΓΝΑΔΗ», Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ».
Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΘΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΡΤΑΛ, Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΔΗ ΟΚΤΩ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.
ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΣΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 54!

ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ «ΛΑΚΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥΛΗ», ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.
Τα χάδια, η αυτοϊκανοποίησή του μπροστά σε μια κοπέλα με την προτροπή «πάρ’ τον, πάρ’ τον στο στόμα», η λεκτική βία και, τέλος, ο βιασμός προκάλεσαν σοκ στην ελληνική κοινωνία.

ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ.
Αυτή που δεν έχει παραγραφεί θεωρείται αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού-σκηνοθέτη θα είναι κατά τι διαφορετική από εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη: επιλέγει πιο ψύχραιμη προσέγγιση υπεράσπισης, θα προσπαθήσει όμως να ακυρώσει τα στοιχεία και να αποδομήσει τα θύματα.

ΣΤΟΥΣ 54 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», πέρα από τις τρεις γυναίκες που άνοιξαν τον χορό των καταγγελιών, δηλαδή την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη, ακόμη τέσσερις γυναίκες κατέθεσαν έως τώρα στο ΣΕΗ, με τις καταγγελίες να διαβιβάζονται στη Δικαιοσύνη.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ.

Μετά τον κυκλώνα που τον χτύπησε και μια νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, για την οποία ανακοινώσεις εξέδωσε μόνο η οικογένειά του, παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι, άλλωστε, εύκολο να κυκλοφορεί πλέον στο Ψυχικό με την πρότερη άνεση του διάσημου σταρ που βρίσκεται ψηλά και όλοι κρέμονται από το στόμα του όταν εμφανίζεται κάπου.

ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΑ.
Προς το παρόν εξακολουθεί να κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό και να μη μιλάει για τις καταγγελίες που συνεχώς προκύπτουν. Η τελευταία είναι του Γιώργου Ψάλτου, ο οποίος τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό σε συγκεκριμένη σκηνή του έργου «Φον Δημητράκης» επί μία ολόκληρη σεζόν, κάνοντας λόγο για ανελέητο ξύλο.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ.

Η ταξιθέτρια, οι ηθοποιοί και η πρώην μαθήτρια

MΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ, ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΑ, ΔΥΟ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ.
H ταξιθέτρια στο θέατρό του, με τα αρχικά Ν.Μ., περιγράφει στην καταγγελία της ότι ο ηθοποιός την είχε ξεχωρίσει και της ζητούσε να πηγαίνει στο καμαρίνι του.

Η νεαρή κοπέλα κάνει λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από μέρος του ηθοποιού, η οποία ξεκίνησε με ένα χάιδεμα στο χέρι, πίσω από την κουρτίνα της σκηνής.

Κάτι που την ξάφνιασε ενώ ο ηθοποιός φέρεται να την καθησύχασε και να μην επέμεινε, συνέχισε όμως να τη φλερτάρει.

ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΤΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ «ΠΟΥ ΠΑΣ;» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

Τελικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, της πρόσφερε ρόλο ζητώντας της ως αντάλλαγμα συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, στην οποία η κοπέλα δεν ενέδωσε αρχικά.

ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΕΔΩΣΕ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ, ΟΜΩΣ ΡΟΛΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ.
Η ίδια διευκρινίζει, πάντως, στην καταγγελία της ότι της ασκήθηκε ψυχολογική, αλλά όχι σωματική βία.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ Λ.Μ., Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.

Οπως υποστήριξε η ίδια, την απομόνωσε, άρχισε να της χαϊδεύει τα μαλλιά και της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά.

ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΒΙΑ.
Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Μ., ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2008 ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.

Οι καταγγελίες για τον Φιλιππίδη ξεκινούν από το 1994 και φτάνουν στα τελευταία χρόνια και εκτός από ηθοποιούς και ταξιθέτριες περιλαμβάνουν ακόμη και παλιές του μαθήτριες.

Μία από αυτές είναι η Μ.Θ. που ως ενήλικη πήγε να δει τον παλιό της καθηγητή στην παράσταση «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
Οπως κατήγγειλε η ίδια, την ώρα που συζητούσαν ο Πέτρος Φιλιππίδης της άνοιξε το πουκάμισο σοκάροντάς τη με την κίνησή του αυτή.

Η κοπέλα τον έβρισε, γύρισε την πλάτη της και έφυγε, ενώ ο ηθοποιός τής έδειξε τον δρόμο για το ασανσέρ, έχοντας μάλλον πάρει το μήνυμα.

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ, Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 54 ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Η πιο σοβαρή μέχρι στιγμής καταγγελία κατά του ηθοποιού, η οποία όμως δεν έχει κατατεθεί στο ΣΕΗ αλλά δημοσιοποιήθηκε μέσω γνωστής ιστοσελίδας, αφορά πασίγνωστη ηθοποιό με τα αρχικά Α.Γ. Σύμφωνα με αυτή, συνέβη τον Αύγουστο του 2014 στην Αθήνα, δεν έχει παραγραφεί και θα διενεργηθεί τακτική ανάκριση για πράξη κακουργηματικού βαθμού, όπως είναι η απόπειρα βιασμού.

ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: «ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. “ΚΟΦ’ ΤΟ! ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ”.
ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΟΤΑΝ! “ΤΑ @@ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!” , ΕΙΠΕ. ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΧΕ ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΣΙΟΣ. ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΩ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ.
Ούτε αυτό όμως άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Εκανα πως παθαίνω κρίση.

ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝ. ΧΕΡΙΑ, ΠΟΔΙΑ, ΓΟΝΑΤΑ, ΑΓΚΩΝΕΣ. ΥΣΤΕΡΙΑ. ΣΟΚ. ΚΡΙΣΗ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΕΒΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΘΟ.
“Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα”, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο.

Επεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!”».

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ.
Ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Μίντζιας περιέγραψε το περιστατικό στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας ότι η πελάτισσά του κλήθηκε από τον ηθοποιό -τον οποίο δεν κατονόμασε αλλά φωτογράφισε- να συναντηθούν στο σπίτι του για δουλειά.

Πήγε γνωρίζοντας ότι είναι παντρεμένος και πιστεύοντας ότι δεν κινδυνεύει και η κουβέντα του μαζί της ξεκίνησε με τα επαγγελματικά.

ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΠΕΡΙ ΤΑ 25 ΛΕΠΤΑ, ΟΤΑΝ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Οταν η ηθοποιός σηκώθηκε να φύγει διαπίστωσε ότι το σπίτι ήταν κλειδωμένο και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, βίωσε έναν ολοκληρωμένο βιασμό από τον δράστη, πριν αυτός την αφήσει να φύγει.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΗ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΑ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ 54 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ.

Σύμφωνα με τα ελάχιστα που διαρρέουν, οι μάρτυρες που επικαλείται θα καταθέσουν μετά από ειδοποίηση που θα λάβουν από τον ΣΕΗ για να ενισχύσουν την υπερασπιστική γραμμή του ανθρώπου που γκρεμίστηκε από τον θρόνο του μετά τα όσα έγιναν γνωστά για το άτομό του από τις γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για τα όσα πέρασαν -αυτές που συνεργάστηκαν και οι άλλες που τον συνάντησαν γι’ αυτόν υποτίθεται τον λόγο- στα χέρια του τηλεοπτικού Λάκη που μόνο γλυκούλης δεν ήταν.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση