Κόσμος

«Νιέτ» Facebook προς Ρωσία: Αρνήθηκε να καταβάλει πρόστιμο 310.000 ευρώ

Το Facebook δεν εκμεταλλεύτηκε την παράταση της προθεσμίας, που είχε ζητήσει από δικαστήριο της Μόσχας και δεν κατέβαλε πρόστιμο 26 εκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 310.000 ευρώ), το οποίο του είχε επιβληθεί για άρνηση αφαίρεσης δικαστικώς απαγορευμένου περιεχομένου.

Όπως δήλωσε η υπηρεσία Τύπου του δικαστηρίου του διαμερίσματος Ταγκάνκα στη Μόσχα και μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων TASS, το ειρηνοδικείο υπ’ αριθμ. 422 είχε από τις 25 Μαΐου επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα στη Facebook Inc. για οκτώ αστικές παραβάσεις, τα οποία δεν καταβλήθηκαν εθελουσίως, επομένως «απεστάλησαν στην υπηρεσία των δικαστικών επιμελητών εντολές για την εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων που έχουν τεθεί σε ισχύ».

Νωρίτερα είχε γνωστοποιηθεί ότι το Facebook είχε αιτηθεί και είχε λάβει αναβολή καταβολής του προστίμου έως τις 4 Οκτωβρίου από το ίδιο ειρηνοδικείο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock