ΕνημέρωσηΠολιτική

Νικολαΐδης: Παθολογικός ψεύτης ο Μητσοτάκης

«Ο κ. Μητσοτάκης τείνει να εξελιχθεί σε παθολογικό ψεύτη», υποστηρίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, την οποία μάλιστα συνοδεύει με δύο βίντεο. Το ένα αφορά τις σημερινές (Τρίτη) ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο και το δεύτερο δήλωση του μέλους της επιστημονικής επιτροπής Άλκη Βατόπουλου.  

«Αφού προχθές είπε ότι δεν έλαβε την μελέτη Τσιόδρα (του πιο στενού συνεργάτη του δηλαδή για την πανδημία), τώρα για να μαζέψει τις αντιδράσεις λέει ότι απέρριψε τις εισηγήσεις για υποχρεωτικό ράπιντ τεστ και από εμβολιασμένους που θα πληρώνουν από την τσέπη τους, που προανήγγειλαν οι υπουργοί του. Ποιοι έκαναν τις εισηγήσεις, αφού η επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει 15 ημέρες και μαθαίνει αποφάσεις από την τηλεόραση; Αμετανόητος και επικίνδυνος», καταλήγει στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η ανάρτηση Νικολαΐδη:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock