“ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ, ΤΙΣ ΑΝΤΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ”. ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ “ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ” ΤΟΝ ΧΑΪΚΑΛΗ. “ΤΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ”.

Την ώρα που ο Παύλος Χαϊκάλης τολμούσε και μάλιστα κατόπιν δικής του επιθυμίας, να βγει σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να «απολογηθεί» για την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή που τον «φωτογράφιζε» αλλά δεν τον κατονόμαζε και να ζητήσει συγγνώμη ως «αρσενικό παλαιάς κοπής», το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κατέγραφε μια ακόμη καταγγελία εις βάρος του και μάλιστα πολύ σοβαρή, που διαφέρει από τις άλλες καθώς δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά από τον… στρατιωτικό.

Ο κ. Παναγιώτης Καλαποθάκης, μέλος της επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, έφεδρος καταδρομέας αλεξιπτωτιστής με πατέρα υποστράτηγο – και προπάππου τον Δημήτριο Καλαποθάκη που ήταν ο ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ» και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει δρόμος στο όνομά του γιατί είχε ιδρύσει με τον Ίωνα Δραγούμη το 1904 και το Μακεδονικό Κομιτάτο – είναι ο άνθρωπος που είχε μια αλλιώτικη προσωπική εμπειρία με τον ηθοποιό, μέσα από ένα… βίντεο κλαμπ στον Χολαργό.

Στο σημερινό έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όλη η αλήθεια.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση