“ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΜΕ …500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ”. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΒΓΗΚΕ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ: ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ…70 τμ2. ΘΡΑΣΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟ ΚΟΥΛΗ

Θρασύτατος, μέχρι τέλους και την ώρα που φλέγεται κι έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια του.

Με μια κατάπτυστη δήλωση, ο άνθρωπος που έκλεισε τις τράπεζες, διέλυσε τη χώρα, κατακορόιδεψε τον ελληνικό Λαό με ψέμματα και αγυρτίες, πρόδωσε τη Νέα Γενιά των πολιτών που του έδωσαν δύο φορές την ψήφο τους, δήθεν απαντάει με κοψοχρονιά δηλώσεις, λες και τις έγραψε η αδερφή του ή το άλλο το “αρπακτικό”, ο ξάδελφος. Για το κωλόσπιτο του Σουνίου. μες τη θάλασσα, με ιδιωτική παραλία και με τεράστιες πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Σε ποιον τα πουλάς αυτά, γιε του αρχιαπατεώνα εργολάβου της 21ης Απριλίου, που σε μια νύχτα την κοπάνησε, όπως την κοπάνησες κι εσύ, μετά το δημοψήφισμα;

Τσίπρα, ο Λαός είναι πολύ αγριεμένος και με σένα και με τον άλλο τον Ναπολέοντα του Μαξίμου, τον Κούλη, που ότι άφησες εσύ όρθιο με τους 102 νεκρούς, το γκρέμισε ο άλλος ο ανόητος παρτάκιας, με 100 νεκρούς τη μέρα.

500 ευρώ λοιπόν δίνεις νοίκι, στην πιο ακριβή περιοχή της Ελλάδος, ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ , μπροστά στη Θάλασσα του Ποσειδώνα.  Κι εμείς παλέυουμε να δώσουμε 600 και 700 στην Καλλιθέα και στο Παγκράτι. Σε ποιον τα πουλάς αυτά, ρε, τζιτζιφιόγκο; Θα σε ξεβρακώσουμε, γιατί είσαι ψεύτης και στημένος. Μαζί με τον άλλο.

Ξύπνησε ο Λαός και θα σας πάρει με τις πέτρες. 

Η κατάπτυστη ανακοίνωση για τα 500 ευρώ το μήνα στο Σούνιο, με ψευτομισθωτήρια.

Ας τον κρίνει ο κόσμος. Η έρευνα συνεχίζεται.

Η δήλωση του ψεύτη.

1) Από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι και το καλοκαίρι του 2019 η οικογένειά μου ενοικίαζε εξοχικό σπίτι 185 τμ στη περιοχή της Λαυρεωτικής, έναντι τιμήματος 1200 ευρώ το μήνα, για τους τρείς καλοκαιρινούς μήνες της θερινής περιόδου. Και το σχετικά μισθωτήρια είναι κατατεθειμένα από το 2015 στην εφορία.
2) Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους υπέγραψα τετραετές μισθωτήριο συμφωνητικό εξοχικής κατοικίας 71 τμ στη περιοχή της Λαυρεωτικής, με αντίστοιχο εμβαδό υπόγειου και με μίσθωμα 500 ευρώ μηνιαίως για τα πρώτα τρία χρόνια και 900 ευρώ μηνιαίως για τον τέταρτο χρόνο. Η συμφωνία περιελάμβανε την προκαταβολική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των μισθωμάτων των τριών πρώτων χρόνων, η οποία και έγινε σε λογαριασμό της ALPHA BANK στις 4 Ιουλίου 2020. Το δε συμφωνητικό κατατέθηκε στην εφορία στις 2 Ιουλίου 2020.

3) Οι εργασίες ανακαίνισης της κατοικίας έγιναν με αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη και ολοκληρώθηκε πριν ξεκινήσει η μίσθωση, στις 15 Ιουλίου 2020. Σύμφωνα με τα κατατεθειμένα στην εφορία σχετικά παραστατικά, τις εργασίες ανέλαβε εταιρεία που δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, το δε κόστος των επισκευών ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Μετά από όλα αυτά και την πλήρη διαφάνεια με τη δημοσιοποίηση κάθε σχετικού στοιχείου, ελπίζω να τελειώσει οριστικά αυτό το καλαμπούρι της λάσπης και της συκοφαντίας».

Εν συνεχεία, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στην κατοχή του: «Συστήνω δε το ίδιο να πράξει και ο κος Μητσοτάκης για τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στη κατοχή του και ειδικότερα για τα δάνειά του και τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής».

Εν κατακλείδι σημειώνει πως αν δεν αποκατασταθεί η αλήθεια θα ασκήσει τα δικαιώματά του αξιώνοντας ένα ποσό που θα διαθέσει στον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης «που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα»: «ΥΓ. Στα δώδεκα και πλέον χρόνια που βρίσκομαι στη πολιτική ζωή ως αρχηγός κόμματος έχω επιλέξει να μην ασκώ τα δικαιώματα που ο νόμος μου δίνει για να προστατέψω τον εαυτό μου, ακόμη και από κακόβουλες επιθέσεις. Υπάρχουν όμως στιγμές που η σιωπή εκλαμβάνεται ως ενοχή. Για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν. Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα».

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση