888 Ντουλάπα: Κάντε την να Μυρίζει Υπέροχα! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Ντουλάπα: Κάντε την να Μυρίζει Υπέροχα!

Ντουλάπα: Κάντε την να Μυρίζει Υπέροχα!

Πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει ότι οι ντουλάπες σας μυρίζουν κλεισούρα και αυτό είναι κάτι που δεν σας αρέσει καθόλου.

Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας πούμε ότι υπάρχουν δύο πολύ απλοί τρόποι για να κάνετε την ντουλάπα αλλά και τα ρούχα που βρίσκονται μέσα σε αυτήν να μυρίζουν υπέροχα.

Χαρτία που έχουν το άρωμά σας Πάρτε 2-3 κομμάτια χαρτί και ψεκάστε τα με το αγαπημένο σας άρωμα. Μόλις στεγνώσουν βάλτε τα σε διάφορα σημεία στην ντουλάπα σας. Έτσι θα μοσχομυρίζει και η ντουλάπα και τα ρούχα σας.

Ντουλάπα: Κάντε την να Μυρίζει Υπέροχα!

Ψεκάζοντας με το άρωμά σας η ντουλάπα σας θα μοσχομυρίζει όπως εσείς.

Λύστε το πρόβλημα με μερικούς κόκκους καφέ Είναι γνωστό ότι οι κόκκοι του ελληνικού καφέ απορροφούν τις άσχημες μυρωδιές (όπως σας έχουμε πει και σε προηγούμενο tip μπορείτε να βάζετε μερικούς σε ένα μπολάκι για να έχετε πάντα ένα ψυγείο που μυρίζει όμορφα). Βάλτε σε ένα τούλινο πουγκί φρέσκους κόκκους ελληνικού καφέ και βάλτε ένα σε κάθε ντουλάπα ή και σε κάθε ντουλάπι της κουζίνας σας. Θα τα διατηρήσετε μοσχομυρωδάτα για έναν ολόκληρο μήνα.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..