ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Πώς αποδομούν την «κυβερνητική προπαγάνδα περί ανθρώπινου λάθους»

Στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δηλώνουν πως σέβονται το τριήμερο εθνικό πένθος για τους νεκρούς των Τεμπών, δεν είναι διατεθειμένοι ωστόσο να ανεχθούν την «κυβερνητική προπαγάνδα του ανθρώπινου λάθους που επιρρίπτει τα πάντα στον σταθμάρχη Λάρισας».

Σε αυτό το πλαίσιο, στην αξιωματική αντιπολίτευση υπενθυμίζουν τη «φιέστα» που είχε προγραμματίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη για την ημέρα του δυστυχήματος για το κέντρο τηλεδιοίκησης- σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βόρειας Ελλάδας, το οποίο είναι ανύπαρκτο.

Κάνουν, επίσης, αναφορά στο εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (μηχανοδηγοί) στις 31 Οκτωβρίου προς τον ΟΣΕ, το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων και την Hellenic Train με το οποίο προειδοποιούσε για δυστύχημα, καθώς και την πρόσφατη «προφητική» επιστολή συνδικαλιστών του ΟΣΕ για τα ελλείμματα ασφαλείας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock