Τρόπος Ζωής

Η Αντζελίνα Τζολί στην θαλαμηγό «Christina O» του Αριστοτέλη Ωνάση ως Μαρία Κάλλας – Νέες εικόνες από την Ηλεία

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην Ηλεία για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας για την ταινία «Maria». Οι κάμερες καταγράφουν το κάθε της βήμα από τον Πύργο μέχρι το Κατάκολο…

Η Αντζελίνα Τζολί που υποδύεται τη Μαρία Κάλλας είναι το πρόσωπο της ημέρας στην Ηλεία. Η βραβευμένη ηθοποιός ξεκίνησε νωρίς το πρωί τα γυρίσματα για την ταινία «Maria» με κάμερες και δημοσιογράφους να ακολουθούν το κάθε της βήμα. Δεν έχει ανακοινωθεί το πού θα μείνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η ίδια φέρεται να έχει ζητήσει να διανυκτερεύει στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» και όχι σε κάποιο πεντάστερο ξενοδοχείο του νομού. Μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου περίμεναν την ηθοποιό, η οποία λίγο πριν τις 12:00 επιβιβάστηκε σε σκάφος της παραγωγής, το οποίο την μετέφερε στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, όπου και θα λάβουν χώρα τα περισσότερα γυρίσματα της ταινίας «Maria» για τη ζωή της Κάλλας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, φαινόταν το πρωί ευδιάθετη, ενώ έγνεψε και χαμογέλασε στους δημοσιογράφους που ανέμεναν για να απαθανατίσουν τις στιγμές της άφιξης της. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα στο νομό Ηλείας θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 17 Οκτωβρίου του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έκανε γνωστή την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στην πολυτελή θαλαμηγό Christina O. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού θα μείνει τελικά. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η διαμονή στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση κοστίζει 100.000 ευρώ την ημέρα, ποσό που ίσως αναλάβει η εταιρεία παραγωγής.

Δείτε παρακάτω τη στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί φτάνει στο λιμάνι του Κατάκολου για να επιβιβαστεί στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση.

Νωρίτερα το πρωί, η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους στον Πύργο. Έφτασε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στο θέατρο «Απόλλων» υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Τον Έλληνα Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν συνολικά εννέα μήνες. Ήδη έχουν ξεκίνησει στο Παρίσι, ενώ συνεχίζονται στον Πύργο Ηλείας και στο Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας. Η παραγωγή θα βρεθεί επίσης, στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

 

 

To άρθρο Η Αντζελίνα Τζολί στην θαλαμηγό «Christina O» του Αριστοτέλη Ωνάση ως Μαρία Κάλλας – Νέες εικόνες από την Ηλεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock