ΕνημέρωσηΠολιτική

Ν. Ανδρουλάκης: Η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη εκτός από την σοσιαλδημοκρατία

«Αυτό το κόμμα, το ιστορικό κόμμα που τα χρόνια της κρίσης απομειώθηκε, έχασε δυνάμεις, όπως και άλλα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, μπορεί να ξαναπαίξει πρωταγωνιστικό ρόλο; Εγώ λέω ότι μπορεί». Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε το μεσημέρι του Σαββάτου από τα Τρίκαλα σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Μουσείο Τσιτσάνη, ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Και συνέχισε «Όπως και άλλα κόμματα στην Ευρώπη, σοσιαλδημοκρατικά, σοσιαλιστικά, έφτασαν σε πολύ χαμηλά ποσοστά αλλά σιγά – σιγά ανατάχθηκαν. Γιατί; Διότι δεν έκαναν συμβιβασμούς. Ενώθηκαν, αγωνίστηκαν, επικαιροποίησαν τις αξίες τους στη νέα εποχή έγιναν σύγχρονα αλλά έγιναν και χρήσιμα». Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως εμείς πρέπει να έχουμε πυξίδα για το μέλλον, να είμαστε ένα πολύ χρήσιμο κόμμα για τον ελληνικό λαό, και ιδιαίτερα για τους πιο ευάλωτους Έλληνες, αυτούς που οι σημερινές κοινωνικές ανισότητες οδηγούν στο περιθώριο. Ακόμα ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε:

«Τα νέα παιδιά τα οποία φεύγουν από την πατρίδα μας γιατί δεν βρίσκουν καλές δουλειές, τους αγρότες, που βλέπουν το κόστος παραγωγής να αυξάνεται ραγδαία, τους συνταξιούχους που φοβούνται ότι η δημογραφική κρίση του μέλλοντος, θα απομειώσει περαιτέρω τις συντάξεις τους».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock