888 Ν. Παππάς: Η ΝΔ είναι κυβέρνηση απάτης στην κυριολεξία (Ηχητικό) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ν. Παππάς: Η ΝΔ είναι κυβέρνηση απάτης στην κυριολεξία (Ηχητικό)

Ν. Παππάς: Η ΝΔ είναι κυβέρνηση απάτης στην κυριολεξία (Ηχητικό)

«Τα όσα γίνονται στο Ελληνικό είναι άλλος ένα κρίκος στην αλυσίδα κάλπικων υποσχέσεων»

Για τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας που θεμελιώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και υπονομεύονται από την κυβερνητική πολιτική της ΝΔ μίλησε Στο Κόκκινο o Νίκος Παππάς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος, ο οποίος εξήγησε ότι μπαίνουμε σε μια τροχιά αβεβαιότητας και για την οικονομία της Ευρωζώνης και για τα ελληνικά οικονομικά καθώς δεν είναι θετικά τα πρώτα στοιχεία και έρχονται σε αντίθεση με όσα προβλέπει ο ελληνικός προϋπολογισμός.

Στον Στάθη Σχινά ο κ. Παππάς εξήγησε ότι θα περιμέναμε από την ελληνική κυβέρνηση στοιχειώδη προνοητικότητα και την αυτονόητη αξιοποίηση «του κεκτημένου του διαπραγματευτικού εδάφους που είχε η δίκη μας διακυβέρνηση» δηλαδή τη μείωση της υποχρέωσης των πλεονασμάτων στο 2,5% με την αξιοποίηση κομματιού του αποθέματος.

Αυτό το πράγμα δεν συνέβη εξήγησε ο βουλευτής και έχουμε μπει στη σφαίρα μιας δημοσιονομικής πολιτικής η οποία έχει μια αλληλουχία διαψεύσεων και προσδοκιών όπως για παράδειγμα έγινε για τα 3.000.000 πολίτες που δεν είδαν κοινωνικό μέρισμα, για τους συνταξιούχους που δεν θα δουν 13η σύνταξη, για τους μικρομεσαίους οι οποίοι θα δουν αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος και αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές ενώ αυξάνεται και ο αριθμός των ανέργων.

Στην αγορά εργασίας έχουμε και άλλου τύπου εξελίξεις καθώς ο μισθός (κρίσιμος παράγοντας συνολικά για την μακροοικονομία) είναι θεμέλιο της ιδιωτικής κατανάλωσης και διαψεύδονται οι προσδοκίες και των μισθωτών, καθώς για τα επόμενα χρόνια δεν θα πάρουν αύξηση σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας που δήλωσε ότι δεν θα γίνει άλλη αύξηση πλην αυτής που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο κ. Παππάς.

Για EastMed και Ελληνικό

Η υπογραφή για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed είναι μια θετική εξέλιξη και είναι το επόμενο βήμα μιας πρωτοβουλίας που θεμελίωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την επιτάχυνε και την υλοποίησε σε μεγάλο βαθμό η οποία καθιστά τη χώρα μας ενεργειακό κόμβο και συμβάλλει στην ενεργειακή ασφάλεια συνολικά της δυτικής Ευρώπης.

Για το Ελληνικό δεν είναι ότι απλώς διαψεύστηκαν οι μετεκλογικές προσδοκίες του Άδωνη Γεωργιάδη για την υλοποίηση του πρότζεκτ και ότι πέσανε έξω, ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι λέγανε τερατώδη ψέματα προεκλογικά.

Ο κ. Παπάς χαρακτήρισε τη ΝΔ ως «κυβέρνηση απάτης στην κυριολεξία» και τα όσα γίνονται στο Ελληνικό είναι άλλος ένα κρίκος στην αλυσίδα κάλπικων υποσχέσεων.

πηγη

Loading…


Δείτε επίσης

ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ Κ@ΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ! ΘΑΨΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ – ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ – Ο ΑΘΛΙΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Σε απαγόρευση προσεγγίσεις όλο τον διαδρομών που καταλήγουν στο Κατεχόμενο τμήμα του Ελληνικού εδάφους στον Έβρο,από τις Τουρκικές Δυνάμεις,φέρονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *