ΑθλητικάΕνημέρωση

Οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί αγώνες ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr

«Money Back»* και «Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις»* στους αγώνες των ελληνικών ομάδων

Μετά τις μεγάλες προκρίσεις τους την προηγούμενη εβδομάδα, τέσσερις ελληνικές ομάδες συνεχίζουν την προσπάθειά τους για συμμετοχή στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκούς ομίλους, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει πρόκριση κόντρα στην Χάρτς για να περάσει στους ομίλους του Conference League.

Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

ΑΕΚ: Χωρίς ανάσα μετά την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η κινηματογραφική πρόκριση επί της Ντιναμό με 2 γκολ στις καθυστερήσεις το βράδυ του Σαββάτου είναι ακόμη στη σκέψη των φίλων της Ένωσης, όμως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πέταξε το πρωί της Δευτέρας για την Αμβέρσα ενόψει της αναμέτρησης με την Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Βελγίου. Στόχος της ΑΕΚ η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τη στιγμή που ο Εζεκιέλ Πόνσε δηλώθηκε στην αποστολή της ομάδας από τον Ματίας Αλμέιδα. Σέντρα στο Άντβερπ – ΑΕΚ την Τρίτη στις 22:00

Παναθηναϊκός: Επόμενος σταθμός, Μπράγκα

Έχοντας αφήσει εκτός συνέχειας την Μαρσέιγ, ο Παναθηναϊκός έχει ένα ακόμη εμπόδιο να ξεπεράσει προκειμένου να συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Η Μπράγκα τερμάτισε στην τρίτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος πέρσι πίσω από Μπενφίκα και Πόρτο και μπροστά από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η αναμέτρηση πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 22:00.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κόντρα σε Τσουκαρίτσκι και Χάρτς

Μετά το «buzzer beater» του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου κόντρα στην Γκενκ που εξασφάλισ ευρωπαϊκή παρουσία και τη νικηφόρα πρεμιέρα της Superleague απέναντι στον Πανσερραϊκό, ο Ολυμπιακός παίρνει θετικά αποτελέσματα και κερδίζει χρόνο ενόψει της συνέχειας. Την Πέμπτη, οι «Ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Σερβική Τσουκαρίτσκι στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλοντας να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Ο ΠΑΟΚ, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Χάιντουκ και την άνετη νίκη στην πρεμιέρα επί του Αστέρα Τρίπολης, ταξιδεύει στην Σκωτία για τον αγώνα με την Χάρτς (Πέμπτη, 21:45) θέλοντας θετικό αποτέλεσμα για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

«Μoney Back*» στους αγώνες των ελληνικών ομάδων

Για τους αγώνες Αντβέρπ- ΑΕΚ, Μπράγκα – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι και Χάρτς- ΠΑΟΚ το Pamestoixima.gr προσφέρει το «Money Back*» αλλά και το «Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις*». Μεταξύ άλλων για τους τέσσερις ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, στο Pamestoixima.gr προσφέρονται εκατοντάδες επιλογές , για την πρόκριση, τον παίκτη που θα σκοράρει, την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο σκόρερ ομάδας αλλά και τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες και με μια σούπερ τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock