888 ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ το παραμυθάκι. Πρόταση για ενοικίαση ξενοδοχείων στα νησιά κ.λ.π. για λαθρομετανάστες. Παρακαλώ ΑΝΩ των 3 αστέρων. Σιγά μην ΞΑΝΑΦΥΓΟΥΝ αυτοί, μαλάκες είναι σαν κάποιους άλλους; Ονόματα δεν λέμε ρουφιάνοι ΔΕΝ γινόμαστε. (Για τους Έλληνες λέμε) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ το παραμυθάκι. Πρόταση για ενοικίαση ξενοδοχείων στα νησιά κ.λ.π. για λαθρομετανάστες. Παρακαλώ ΑΝΩ των 3 αστέρων. Σιγά μην ΞΑΝΑΦΥΓΟΥΝ αυτοί, μαλάκες είναι σαν κάποιους άλλους; Ονόματα δεν λέμε ρουφιάνοι ΔΕΝ γινόμαστε. (Για τους Έλληνες λέμε)

ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ το παραμυθάκι. Πρόταση για ενοικίαση ξενοδοχείων στα νησιά κ.λ.π. για λαθρομετανάστες. Παρακαλώ ΑΝΩ των 3 αστέρων. Σιγά μην ΞΑΝΑΦΥΓΟΥΝ αυτοί, μαλάκες είναι σαν κάποιους άλλους; Ονόματα δεν λέμε ρουφιάνοι ΔΕΝ γινόμαστε. (Για τους Έλληνες λέμε)

Λύσεις με στόχο την προστασία από τον κορονοϊό των ευάλωτων -και καλά- ομάδων που βρίσκονται στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου κ.λ.π. αναζητεί η Ευρωπαία επίτροπος, Ylva Johansson. ΣΗΜ. Στη χώρα της ΔΕΝ υπάρχουν ξενοδοχεία να τους στείλουμε ΟΛΟΥΣ εκεί με χαρά και τις ευχές μας;

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, η επίτροπος προκρίνει ως λύση για την προστασία των ευάλωτων ομάδων στα ΚΥΤ των νησιών την ενοικίαση ξενοδοχειακών καταλυμάτων εντός των νησιών για την προστασία τους, καθώς και της τοπικής κοινωνίας.
Οι δήμοι του Βορείου Αιγαίου έχουν, ήδη, ενημερωθεί με επιστολή για τη σχετική πρόταση από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.
Οι δήμοι, όμως σημειώνεται πως έχουν με αποφάσεις τους αρνηθεί τέτοια βοήθεια.


loading…

Δείτε επίσης

Η βαθιά ανασφάλεια Ερντογάν για την Αγία Σοφία. Γράφει η Σοφία Παπανικολάου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Επίδειξη αλαζονείας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *