Τρόπος Ζωής

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η πρώην εστεμμένη Κατερίνα Γεωργιάδη

Νεκρή είναι η Κατερίνα Γεωργιάδη, η οποία είχε στεφθεί Mις Πελοποννησιακός Τουρισμός στα καλλιστεία το 2010.

Η 35χρονη Κατερίνα Γεωργιάδη, η οποία είχε λάβει μέρος στα Πελοποννησιακά καλλιστεία το 2010, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, στην Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Ασπρόπουργου κοντά στην Χαλυβουργική.

Σύμφωνα με την Espresso, στο σημείο επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που απεγκλώβισαν την 35χρονη από τη θέση του οδηγού χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Αμέσως τη μετέφεραν στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ήταν κόρη του Κώστα Γεωργιάδη, ενός από τους πιο γνωστούς και παλιούς εμπόρους της Κορίνθου, που διατηρούσε κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων στην Κολιάτσου. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον περίγυρό του. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο επιχειρηματίας είχε φύγει από τη ζωή τον Μάιο του 2018 και πέντε χρόνια αργότερα τον ακολούθησε κι η κόρη του. Η Κατερίνα που ήταν αγαπητή στον χώρο της μόδας επισκεπτόταν συχνά την οικογένειά της στην Κόρινθο και, μάλιστα, πολλές φορές συμμετείχε στον ελεύθερο της χρόνο και σε ραδιοφωνικές εκπομπές τοπικών μέσων.

To άρθρο Σκοτώθηκε σε τροχαίο η πρώην εστεμμένη Κατερίνα Γεωργιάδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock